Rau. Si mai rau.

Daca te izolezi, esti antisocial. Daca esti prea „de comitet” atragi anipatii. Daca esti necugetat si spui, sincer, ce gandesti, esti aspru sanctionat pentru asta. Daca esti fals si duplicitar vei fi propulsat direct in topul popularilor. Daca iti arati latura sensibila, vei fi aspru sanctionat pentru asta. Daca esti altruist si saritor vei fi catalogat drept bagacios. Daca nu impartasesti ideile majoratii si totusi esti sincer si recunosti, vei fi pus la zid si devorat. ย Daca te simti atacat, pui mana pe piatra fara sa gandesti nici macar o secunda inainte. Strivesti distrandu-te. Daca nu barfesti pe la spate, nu esti de gasca.

… si asta se intampla in toate mediile posibile. ย Din pacate.

Imi pare o molima de care nu poti scapa… ย Am uitat sa fim oameni.

Si totusi exista speranta.ย Inca mai sunt oameni cu suflete frumoase pe lumea asta!

Putini, dar buni.

Articole pe aceeasi tema

17 comentarii

  1. Parca tu spuneai ca esti asa cum esti si cui nu-i place, sa fie sanatos. Cred ca e momentul sa aplici acest principiu, nu e „sanatos” sa te deprimi pentru chestii de genul asta. Really. ๐Ÿ™‚

  2. Secretul este sa zambesti ca si cand n-ar fi vorba de tine…si sa-i injuri in gand daca te face sa te simti mai bine.
    Ca sa fii placut in toate felurile e bine sa-ti tii problemele acasa si sa nu ai pareri cu oricine iti pare nitel simpatic. ๐Ÿ˜› Si tot nu ai garantii….este o luma prima de contrarii si contradictii…de ce n-ar fi si in acest caz?! Pup!

  3. Fii asa cum iti dicteaza inima. Chiar si cu cateva flori se face primavara.
    Sinceritatea si bunul simt nu au cum sa aduca prejudicii – decat celor care fac alergie la ele

  4. Ai si tu o stare…fix ca a mea! ๐Ÿ™ Ieri nu am putut incuraja si cand am intrat aseara sa citesc ce ai scris, gasesc articolul tau si parca nu am mai avut putere. Dar azi, revin cu forte proaspete…asa ca SUCCES in cura! pupici

    1. @Steli, draga mea, iarta-ma ca am raspuns cu intarziere… dar nu imi mai ajunge timpul. ๐Ÿ˜› Incurajarile tale le am in inima. Serios. ๐Ÿ™‚ Sper sa iti fi trecut deja starea asta.
      Te pup.

  5. Eu cred ca secretul este sa fii tu, fara sa-ti pese ce zice unul sau altul… stiu ca e usor de zis, greu de facut, eu inca mai lucrez la asta:)

  6. Eu sper ca de la cei putini, cu inima buna, si larga si sincera , sa se molipseasca si altii. Pentru ca altfel e pacat de tara asta, de viata asta pe care o traim! Frumos articol!!