Povestea unor copii fericiti

Bine te regasesc!

Ne-am alaturat campaniei de prevenire a Sindromului Copilului Zgaltait (SCZ) desfasurate de Fundatia Inocenti. Sunt acolo o mana de oameni care fac lucruri dumnezeiesti. I-am vizitat intr-o zi pe la pranz la Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului (IOMC), Prof. Dr. Alfred Rusescu, acolo unde isi desfasoara activitatea.
Mi-au spus cu bucurie ca au multi voluntari si intr-adevar, saptamana trecuta au avut o echipa de voluntari din Franta. Cred ca erau in jur de 10-12 adolescenti care ii tineu in brate pe bebelusii singuri internati in spital (sau „fara apartinator” – cum li se spune oficial).
Am vazut copii de 12-13 ani care aduceau o mica bucurie altor copii mai mici!
Si desi erau numai bebelusi acolo, niciunul nu plangea si nu scancea. Fiecare bebelus era fericit pentru ca era tinut in brate si mangaiat, cineva ii vorbea si-l striga pe nume. Am vazut o scena emotionanta!

Si acesta nu este singurul proiect al Fundatiei Inocenti; tot in spital au amenajat cateva locuri de joaca pentru copiii ceva mai maricei internati acolo; desfasoara si o campanie de prevenire a abandonului scolar. Si au reusit sa aduca o bruma de bucurie unor copii defavozitati. 
De aceea spun eu ca este povestea unor copii fericiti – pentru ca cineva se gandeste la ei, dar mai ales cineva face ceva bun pentru ei!

Sustine si tu Fundatia Inocenti! 
Afla detalii despre proiectele Fundatiei Inocenti pe site-ul lor www.inocenti.ro si sustine proiectele lor directionand 2% din impozitul pe venit datorat statului.

Fii parte dintr-o viata! Completeaza un formular! Prin gestul tau poti face fericit un copil!

Cu bine,
Echipa Parentship

Acesta este unul dintre mailurile care asteptau sa fie citite in aceasta dimineata. M-a impresionat, recunosc. Nu am impozit de redirectionat pe 2011, deoarece anul trecut am fost „asistata social”, dar daca voi aveti, si doriti sa sprijiniti Fundatia  Inocenti, o puteti face pana la data de 25 mai 2012.

O zi frumoasa va doresc!

 

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Uite cate se pot face cu formularul ala cu redirectionarea impozitului pe venit! Din pacate mama lui Stefan bebelusul cu Apert imi spune ca de la anul nu va mai exista legea cu redirectionarea impozitului………. NU E ASTA TRIST? NU putem oare face ceva sa nu se renunte la ea???????