Spaima bateriilor si statuia

Eu mi-s! A bateriilor auto!

Nu stiu cum de reusesc sa nu ma invat minte insa ori de cate ori imi conduc o masina fara averizare sonora pentru lasarea farurilor aprinse dupa oprirea motorului, fac cum fac si reusesc sa secatuiesc bateria de orice urma de energie.

Asa am facut si azi… cand m-am dus la birou ca o floare si am uitat farurile aprinse. 😀 … si, logic, ca la terminarea programului atunci cand am dat la cheie nu s-a intamplat nimic. 😀

Am incercat sa nu fac pe domnita neajutorata si m-am pus pe cautat cabluri in portbagaj… speram sa le fi pus cineva (Sorin sau tata) acolo… nu erau. Am schimbat strategia si m-am indreptat spre statia de taxi din apropiere… dar cum legile lui Murphy functioneaza perfect nimeni nu avea cabluri! 😀 …asa ca am procedat si eu ca orice doamna care se respecta: am pus mana pe telefon si am apelat numarul sotului, care in 10 minute era in fata Casei Presei Libere conectand cablurile intre bateria mea si a lui. 🙂

Nu e prima data.. si tot nu reusesc sa ma invat minte. 🙁

"manorul" - statuia care a fost inlocuita

… dar asteptarea mi-a dat ocazia sa observ ca „manorul” (adica mana-picior) care trona in locul statuii lui Lenin, a disparut.

I-au luat locul niste picioare taiate din care se scurge ceva pana la scarile de langa soclu…  Nu am avut inspiratia sa pozez noua statuie si nici nu am gasit-o pe google .. inca.

Personal preferam satuia lui Lenin decat aceasta arta moderna pe care nu o inteleg deloc.  Sunt profana in ale artei moderne!

Articole pe aceeasi tema

8 comentarii

  1. Rox Dudus era o talpa cu degete de mana! Nici eu nu am inteles ce vrea sa insemne… iar noua statuie imi pare o mare risipa de bani… probabil ca nu avea primaria pe ce sa ii cheltuie. 🙂

  2. Veronica Maxim, mai bine ma invat minte sa nu mai uit farurile aprinse. 🙂

  3. Eu trec zilnic prin pta presei si intotdeaun am-am intrebat ce semnificatie ar avea acea talpa rosie.Acu’ aflu ‘ de manorul:) Ieri am observat schimbarea si iar m-a pus pe ganduri.Cine le creeaza?

  4. mai bine iti pui tu singura o pereche de cabluri :))) in geanta :))