All inclusive romanesc

Am citit zilele trecute acest articol. Nu il redau… intrati pe link si veti citi despre modelul de AI romanesc:  „Mancati mai putin, ca sa ajunga la toata lumea”. Jenant! .. Desi inca mai am o urma de speranta ca e vorba despre o gluma proasta.

Din pacate nu e vorba de nici o gluma. Asa inteleg hotelierii romani sa se plieze pe cerintele clientilor…. si apoi se intreaba de ce au hotelurile goale si de ce pana si romanii dau fuga la Bulgari… Ca sa nu isi bata nimeni joc de ei , pe banii lor.

Sincer.. mi-e lehamite de hotelierii nostri. Sper sa apuc vremea in care voi putea pleca intr-o vacanta in Romania fara sa simt ca sunt la mila hotelierilor pentru indeplinirea unor cerinte decente… oriunde in lume.

Totusi, am mai auzit despre experiente AI romanesti la Neptun si la Mamaia.. care nu pareau asa jenante.

Voi aveti cunostinte detaliate despre optiunile AI valabile pe litoralul nostru? Chiar sunt curioasa..

Articole pe aceeasi tema

9 comentarii

  1. Spui ca ”Totusi, am mai auzit despre experiente AI romanesti la Neptun si la Mamaia.. care nu pareau asa jenante”. Da, dar cu o floare, hai, poftim, doua, ca vorbesti si despre Neptun, nu se face primavara! Si nici turism, deci isi merita hotelurile goale… 🙂

  2. Daca e All Inclusive, de ce sa opresti omul sa manance cat vrea? Inseamna ca nu stiu cat sa se aprovizioneze ca sa fie lumea multumita, sau……vor in continuare sa faca economii pe spinarea noastra ca sa le iasa profitul cat mai mare???

  3. Iti spun sincer ca as evita categoric un all inclusiv romanesc mai ales la mare
    Se stie deja ca ospitalitatea noastra e de fatada si de proasta calitate. Cand se iau banii, totul e „all inclusive” inclusiv bunavointa. Si cand te trezesti la masa servit de mutre acre care-ti numara cestile de ceai sau cafea , lucrurile se schimba
    Toata stima pentru bulgari care au stiut ce inseamna sa faci turism desi aparent am plecat de pepicior de egalitate………

    1. @Hapi. River_woman, corect! Desi sunt acuzata ca nu sunt nationalista laudandu-i pe altii, tot nu am cum sa nu recunosc meritele bulgarilor. Au stiut ce vor si au obtinut ce si-au dorit. Noi am fost prosti; si am ramas tot in acest stadiu, pare-se. 🙁

  4. Oau, oribil! Ultima data când am oprit la noi la mare, e drept, în drum spre bulgari, a fost acum 6 ani, când am făcut o pauza de masa la Costinești. Ana avea cam un an. Am cerut o ciorba pentru amândouă, mi-au adus o singura lingura. Am cerut piept de pui la grătar, mi-au adus șnițel, am cerut piure, mi-au adus cartofi prăjiți, am cerut o salata de roșii, nu mi-au adus-o deloc, dar am găsit-o pe nota de plata. N-am avut curajul sa repet experienta. Cred ca dacă știi vreo gazda prin Vama sau 2Mai, poate sa fie OK, dar la plesneală, e dovada de mare curaj.

    1. @ioana stancescu, clar! Nu cred ca sunt multi parinti in stare sa plece la plesneala intr-un concediu in familie.
      Mie mi-e sila de sictirul cu care sunt servita la terase si in restaurante, de mizeria de pe plaje, de preturile nesimtite practicate pe tot litoralul, de hotelurile mizere pentru care platesti mai mult decat ar fi normal pentru conditiile oferite, de reclamele mincinoase… mi-e sila pana si de algele din mare…. de fapt de nesimtirea romanilor care nu sunt in stare sa isi instaleze plase in larg…. si totusi, la 40 de km de granita, algele sunt inexistente…

  5. poate. dar mie mi se pare jenant si felul in care imbuiba romanii doar pentru ca este all inclusive. Sau in care se imbuiba romanii in general.
    deci nici cu clientii nu mi-e jena.

    1. @ion, adevarat.. dar din nevoile acestor clienti a luat nastere sistemul AI 🙂 .. si in articol e vb de felul in care ii indeamna hotelierii romani pe clientii de nationalitate germana. 🙂 … e drept ca noi romanii (in general) facem prapad la AI… insa nici cu nemtii sau englezii nu mi-e rusine…. Fiecare natie are uscaturile ei… si oricum, mie mi se pare ca romanii se civilizeaza cate putin de la an la an… asta e numai opinia mea… ritmul e lent, dar directia pare buna.