Am ales pentru viitorul nostru?

Vreau sa cred ca nu… Am un gust amar in urma acestor alegeri…. in urma lipsei optiunilor pe care le-am avut…. Mi-e greu sa cred ca tara noastra poate numai atat.

Politica e un joc atat de murdar incat a reusit deja sa elimine tot ce e bun. Au ramas numai… cei „abili”, fatarnici si cei dispusi sa renunte usor la convingerile personale. Parerea mea. In general. … Poate au mai scapat cativa neatinsi…. sau poate e doar o impresie.

Imi pare rau ca acesta este mediul in care vor creste copiii mei. Imi doresc mai mult pentru ei…. dar procentele arata ca dorintele mele sunt cam impotriva curentului. Oare chiar atat de absurda sunt? Nu vreau decat respect si decenta. … si refuz sa imi vand sperantele pe cine stie ce obiecte oferite ca mita electorala.

Imi pare rau cad ii privesc pe cei din juru-mi facand-o. E trist….

Citeam inainte de a merge la vot, o postare a Bogdanei…  si priveam in jurul meu cu incredere. Reactiile cititorilor (atat in comentarii cat si pe fb) mi-au dat aripi. Aripi sa cred ca va fi mai bine… doar totul tine de noi….

Nu stiu unde suntem acesti NOI in statisticile votului… . S-au facut schimbari… dar insignifiante. Avem nevoie de mai mult.  Suntem vinovati pentru lipsa de reactie…. Pentru nepasare… Tot numai de noi tine schimbarea. E vremea faptelor… e tarziu….

 

Articole pe aceeasi tema

8 comentarii

  1. Mie anul asta chiar mi s-a parut incurajator ca am avut cu cine vota (ma refer la primaria generala Bucuresti). Si rezultatul mi s-a parut mai bun decat ma asteptam. Imi da sperante pentru 2016 🙂

      1. @g.cojocaru, Bine c-ai avut ce. La mine e prima oara cand n-am putut sa votez, mi-a fost imposibil sa aleg. Am zis ca oricum locuiesc in alt sector si am lasat votul alb.

  2. Pana nu ne va pasa de aproapele nostru ca de noi insine …….nu se misca nimic. Sau macar sa tinem cont si de interesele celui apropiat. La capitolul asta ROmania e corigenta si nu trece de clasa 1 de foarte multi ani.

  3. mai crezi ca in urma unor alegeri se schimba ceva in tara asta? jocurile se fac mai presus, nu cred ca cineva conduce in adevaratul sens al cuvant.

  4. Cui ii mai pasa de viitor? Pentru planeta asta , pentru un continent sau chiar si numai o tara?