Publicitate electorala

Urasc politica! .. si nu pentru ca tin cu vreuna din „tabere”, ci pentru ca in razboiul orgoliilor lor noi, romanii de rand, suntem singurii care suferim.

… mi se face sila cand, la orice pas, dau cu nasul de campaniile lor josnice.

sursa:http://www.b-o.ro/


sursa: http://www.youtube.com/user/BALBETV

… si mi se face si mai sila cand constientizez ca trebuie sa alegem intr-o directie. Si din punctul meu de vedere, ambele sunt proaste!

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

  1. Yap … subscriu la fiecare cuvintel, din pacate nu stiu ce am putea face, este un subiect extrem de trist.
    Eu de plecat din tara nu vreau sa plec dar mi-e si asa de sila cand ma mai lovesc de una sau de alta … lucruri care ar putea fi facute altfel dar nu se fac, din cauza de „interese” care nu doresc sau pur si simplu din indiferenta/lehamitea oamenilor.

    De cate ori nu am ramas cu gura cascata citind la Simona din Canada (http://familiagaina.blogspot.ro/)! lucrui simple bai, de bun-simt, de umanitate pur si simplu, la noi nu se poate … pentru ca ne plangem prea mult, in primul rand, pentru ca pierdem timpul invartindu-ne in jurul cozii si plangandu-ne de mila/barfind pe unii si pe altii (vezi Mr. President) in loc sa facem ceva …

    Mai scrisesem cam juma’ de pagina dar am sters, sunt prea idealista pt lumea asta, realizez chiar si eu asta 🙂
    Poate ca o sa mi se dea in cap dar prefer sa raman in globul meu de cristal, in lumea mea roz, cu familia mea care imi da putere constant … circul asta cu politica este oribil si din pacate este la niste cote greu de imaginat.

  2. Sunt foarte proaste directiile oferite. Din doua rele, nu stii care e mai putin rea decat cealalta. Si totusi, TREBUIE sa mergem la vot.