Bizi uichend!

Aglomerat rau de tot week-endul ce vine.

Sambata, 1 Septembrie, intre 10:00 si 13:00, Poarta-ma! ne asteapta la petrecere. De ce? Pentru ca isi inaugureaza showroomul. Un loc ce se anunta a fi un soi de punct zero al parintilor.  Va gazdui cursuri Lamaze, intalniri La Leche League Bucuresti, cursurile Otiliei Mantelers, cursurile Monicai Reu, o clinica de alaptare, intalniri intre parinti si, nu in ultimul rand, produsele Poarta-ma!

Duminica, 2 Septembrie, tot intre 10 si 13, LiluTesa ne asteapta la showroomul sau sa ne bucuram de REDUCERI!!!! Eveniment de neratat!

.. tot Sambata, dar de la 11:00, pe terasa librariei Humanitas Kretzulescu are loc si o lansare de carte… Ada, Cristina, Dana, Otilia, Gabriela si Dedi. Evenimentul se numeste „carti bune pentru parinti” si din cate inteleg, fiecare blogger va vorbi despre o carte.  Mno… cum nu imi doresc sa alerg printre rafturi dupa pitici, si cum nu am cu cine sa ii las acasa, prefer sa spun pas acestui eveniment. … nici macar cu unul nu as putea sa fiu atenta la vorbitori, cu doi nici nu indraznesc sa pun piciorul in locatie; din respect pentru ceilalti participanti. Evenimentul asta nu-i de nasul meu. Inca.  Dupa ce mi-or mai creste copii promit sa nu mai ratez nici un eveniment de gen.

Bizi vichend, oameni buni… Voi ce planuri aveti?

Articole pe aceeasi tema

NU

4 comentarii

  1. Chiar ca !!! si mie imi vine sa ma mut la Buc !! vreau si eu un uichend bizi ca asta !!