„Isteria” Avon Baby… cu iz de giveaway

Aproape o „isterie”… Unii le testeaza, altii le comanda direct, nu cred ca mai e mult pana aceste produse ajung un „hit”. 🙂
Dupa ce am scris prima data despre ele, am mai citit pareri si la Bogdana, la Ada, la ta-su, la Ana, la Irina, si pana si divele au scris despre Avon Baby… in plus  si activitatea pe forumul Avon e destul de intensa… Probabil ca nu le laudam degeaba. 😉

In postarea trecuta nu am apucat sa mai scriu si despre crema pentru iritatia de scutec… si nici azi nu am prea multe de scris… Asta pentru ca nu am apucat sa o testam prea mult. Vladimir a avut numai un usor eritem fesier (cauzat de „efectele adverse” ale eruptiei dentare) care a trecut dupa numai 3 aplicari ale cremei pentru iritatia de scutec de la Avon Baby… ceea ce ma face sa o iubesc si pe ea. Oxidul de zinc, extractul de aloe vera si extractul de musetel sunt o combinatie tare „fericita” si reusesc impreuna sa ingrijeasca pielea unui bebelus mai bine decat multe alte produse existente pe piata.

E ciudat sa comand cosmetice pentru bebelus din acelasi catalog din care imi comand si eu farduri, oja sau parfumuri, dar, in acelasi timp, este extrem de comod. Prin intermediul primei postari, mi-am gasit si un reprezentant Avon, caruia i-am plasat deja prima comanda, si produsele mi-au si ajuns. Sunt cu noi; le-am luat si pe ele in vacanta, sa ne ingrijeasca pielea si parul. Si Mariei si lui Vladimir si lui Sorin, dar si mie. Nu credeam sa gasesc produsul care sa ne priasca tuturor. 🙂

Sunt o mica fanatica Avon Baby. Le recomand tuturor, si chiar le fac cadou. Accesoriile gamei imi par ideale pentru a fi daruite. Deja stiu ce domnisorica o sa isi lafaie posteriorul pe „suprafata pentru schimbarea scutecului”! 🙂
V-am facut capul calendar, nu? 🙂 … Imi dau seama ca exagerez, dar zau de imi pot stapani entuziasmul! 🙂
Pentru ca mi-ati indurat postarile, vreau sa va dau ocazia sa testati si voi unul dintre produsele Avon Baby… sa va convingeti ca nu am luat-o razna. Cum samponul „fara lacrimi” este produsul pe care l-am testat prima data si care m-a facut sa ma indragostesc la propriu de aceasta gama, nu poate sa lipseasca din cadoul pe care vreau sa il ofer uneia dintre voi. Langa sampon vor fi si un ulei calmant si o crema pentru calmarea iritatiilor. Daca le vreti, nu trebuie decat sa spuneti. 🙂 … si mai trebuie si sa nu fiti egoisti. 🙂 Sheruiti acest post pe facebook si lasati un comentariu la aceasta postare in care imi spuneti cum se numeste contul de pe care ati sheruit.

Aveti timp sa va inscrieti pana pe 30.08, iar pe 31 il lasam de domnul Random sa decida spre cine pleaca produsele Avon Baby.  Expedierea prin Posta Romana, pe teritoriul Romaniei, o suport eu.

Bafta!

Articole pe aceeasi tema

118 comentarii

  1. Gabi,m-ai facut de-a dreptul curioasa.Imi incerc si eu norocul desi maine am sa-l comand la colega.Profilul meu de facebook il stii :Zaharia Mirela.Pup.

  2. Janeta Janet, Geta Alexiu, Andreea Bianca Şerban am aprobat comentariile. Erau ceva comentarii in spam, dar le-am recuperat. Daca nu va regasiti nici acum, va rog reincercati sa lasati comentariu la postare… rubrica trebuie sa fie undeva in josul paginii, dupa comentarii.

  3. Ma bucur ca ti-au fost de folos informatiile de pe blogul meu!Ai un blog foarte interesant!

  4. Am sharuit si eu, ca tare mi-as dori sa incerc pentru mine un sampon de bebe, asa cum mi-a recomandat o coafeza.
    Sas Vienela.

  5. am dat share,cand vreau sa dau post comment…nu imi da nimic:-s sunt inscrisa ?

  6. produse super bune mai ales pentru vacanta , eu le-am folosit si sunt multumita.

  7. Fb: Maria Ana
    Micutul matusii mele sigur se va bucura si nu va mai varsa lacrimi la baita!

  8. Sunt foarte bune produsele.Mai ales samponul care catifeleaza parul si nu provoaca usturimi la ochi.Folositi-le cu incredere.

  9. As dori sa castig samponul Cezara. Facebook Lenhardt Loredana-Mioara

  10. imi plac noile produse avon pt copii si chiar le recomand tinerelor mamici,chiar ma gindesc sa le ofer la 3 viitoare mamici cite un set.

  11. Eu nu am pagina de FB dar mi-ar placea sa incerc produsele. Am avut o retinere in a le comanda de la Avon dar cand am citit postarea ta m-a facut sa vreau sa le incerc. Ms.

  12. FB: Mira Velcea. Desi sigur testez ceva intre timp, ca prea m-ati facut cu totii curioasa 😀

  13. ma bag si eu….chiar e isterue si vad ca sunt bune si fara „balauri” in compozitie….laura rus.