„Esece” bucataresti

Zilele acestea m-au chinuit iar talentele. Am testat patru noi retete. Doua dintre ele le-am distrus. 🙂 50 % e un procent bunicel pentru mine.

Retetele reusite nu are rost sa le dezvolt. La capitolul „succesuri” bifez o lasagna si niste briose-aperitiv. Nu le-am facut intocmai ca in retetele originale. La lasagnia nu am pus „pancetta” .. sincer nici nu stiu ce e, iar la briose am folosit bacon prajit  si masline in loc de sunca si ciuperci.

Lista „esecelor” se mareste cu o reteta de briose „sanatoase” la care am folosit de la mine putere rahar raw in loc de zahar obisnuit, si pudra de carob in loc de cacao. Probabil nu am nimerit-o cu cantitatile… aveau un gust de nici eu nu le-am putut manca. Tot pe lista esecurilor mai adaug un sufleu de legume in care am adaugat tot de la mine putere niste crema de branza. Branza la cuptor s-a dovedit a fi „ingredientul” care mi-a ucis sufleul….

Trebuie sa incetez sa mai modific retetele de la mine putere!

Articole pe aceeasi tema

16 comentarii

  1. Am pus si eu carob in loc de cacao. Am aruncat ce a iesit, parca mancam pamant. Nu inteleg ce gusturi au cei ce lauda carobul.

  2. Din experienta mea, de cand am inceput sa respect retele exact ca si gramaj, lucrurile ies mai bine. Mai sunt si unele produse care ies dupa multe, multe…. esecuri 🙂

  3. pana iti intri in mana si vezi care iti strica reteta, fa-le cum scrie la reteta. eu nu pot:)) nu am putut ever