Pas pe loc

E joi si Maria tot acasa.. Nu ne-a iesit inca rezultatul la exudat. Sper sa il avem maine. Daca va fi asa, Luni va fi ziua cea mare. 🙂 .. daca ne mai tot intindem asa, o sa ma las coplesita de emotii.

Pentru ca nu-i frumos sa imi trambitez numai nemultumirile, tin sa precizez ca vizita noastra la Medlife pentru recoltarea exudatului a decurs.. perfect. … ori, si-au insusit erorile si le-au remediat, ori s-a facut in contul meu vreo insemnare gen „Atentie: Nebuna care scrie adevarul pe blogul personal!” … cert este ca a fost totul bine… mi s-a aplucat si reducere fara sa fie nevoie sa ii rog sa faca 3-4 verificari pe cont pentru a gasi mentiunea ca exita o reducere de 50% pe abonamentul Mariei.

Sper sa nu ma fi grabit…. nu extaziez inca…. Ii tin in perioada de proba, sa ma asigur sa s-a schimbat naravul, nu parul….

Astazi nu a fost o zi tocmai buna pentru mine.. mai nimic nu a iesit precum imi doream.. dar nah.. nu poate fi totul perfect. 🙂 Maine va fi mai bine.. mai ales ca (abia) maine ajung si eu la controlul de o luna de la operatie.  Wish me luck! 😉

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii