Capitulez. Windows 8 e prea bun pentru mine…

Dupa o lupta crancena ce a durat cca 3 saptamani, am capitulat!

sursa foto: pcadvisor.co.uk

Windows 8 a invins. M-am dat batuta. Nu reusesc sa ma adaptez cu noul sau format, desi sunt unele functionalitati de care m-am indragostit inca de la bun inceput… Per total, nu pot si pace! Ma simt handicapata in fata lui.. zici ca nu am utilizat in viata mea un calculator. Pur si simplu sunt multe pe care nu mai sunt capabila sa le fac. Acum am revenit la windows 7.  Ma simt iar egala laptopului mei si indraznesc sa il butonez mai des…. stiu ca suna tamp, dar preferam sa nu il deschid cu zilele decat sa ma umplu de nervi ca nu reuseam sa fac lucruri banale.

Recunosc, nu am citit tutoriale.. nu am avut timp. Poate daca o faceam reuseam sa ma descurc… dar nu am avut timp sa ii ofer. Poate cu alta ocazie.. oricum, nu prea curand. 😉

Sunt singura care a capitulat in fata lui windows 8? … chiar sunt curioasa sa citesc si experiente cu final fericit. De la voi; nu de la specialisti in domeniu.

Articole pe aceeasi tema

11 comentarii

    1. eu nu prea sunt incantata de felul in care este ingreunata activitatea cu office-ul… chestiile care inainte erau simple acum au devenit ceva mai complicate si ma fac sa pierd mai mult timp….

  1. Windows 8 = Wndows 7 + MetroUI.Este o combinatie intre utilizarea unui PC si un smart phone,tableta sau tot ce este touch screen.Daca ai fi specificat si ce te-a „rapus” poate ti-as fi dat si cateva solutii.Este un sistem la fel de bun sau chiar mai bun decat windows 7.Daca te straduiesti putin sa citesti cate ceva despre el(gasesti pe net), o sa para floare la ureche.Cand s-a trecut de la windows 98 la xp, vista ,7 ,de fiecare data a trecut un timp pentru acomodare.Mai ai „putintica rabdare” cu el si va fi OK!
    P.S.Perseverenta este mama succesului!

    1. eu folosesc destul de mult si office-ul. In plus combin mult in utilizare excel, word , internet si imi trebuie acces rapid la datele stocate in laptop… pe partea de social media nu m-a nemultumit nimic, dar la munca ma incetineste .. Am laptop, am tableta si am si smartphone… Laptopul meu „munceste” mult si nu prea am timp de pierdut pana ma dumiresc cum sa folosesc optim 8-ul la ofiice….