City Grill pentru copii; Out4Food

In ultima vreme taiasem de pe lista locurilor frecventate CityGrill-urile. Mi-a redeschis „pofta” noul City Cafe deschis la parterul Turnului de Sud al City Gate, unde am mai mancat de cateva ori la pranz.

Apoi am reinceput sa merg si la restaurant (intotdeauna l-am prefereat pe cel din Primaverii)… dupa evenimentul organizat de Shades Beauty Lounge am iesit la „o salata” cu Mama Incepatoare. Atunci am primit un card de fidelitate – Out4Food. Cand l-am inregistrat am descoperit ca pe langa sistemul de fidelizare prin acordarea de puncte la fiecare nota de plata ( 10% din consumatie se transforma in puncte; 1 punct = 1 leu), au si o  aplicatie. Deja sunt dependenta, ce sa mai…  🙂  Aplicatia care se numeste OUT4FOOD  poate fi descarcata gratuit din Google Play (exista si varianta pentru iOs, aici). Descrierea ei promite mult: vizualizarea detaliilor despre cardul Out4Food, puncte de fidelitate si tranzactii, detalii despre restaurantele City Grill, incluzand localizare, apelare rapida, descriere si fotografii, ultimele noutati si promotii, rezervari online. Ar fi chiar utila daca ar functiona. Poate pe alte variante de android merge dar pe al meu nu.. si am mai vazut o recenzie in Google play in care altcineva raporta aceeasi problema… Sper sa reuseasca sa o remedieze curand. Chiar promite aplicatia asta…

Zilele trecute am fost cu Maria acolo. Am stat la etajul 1 care este alocat integral nefumatorilor, si, desi la parter si  pe terasa inchisa de la.. (oarecum) subsol se fumeaza, sus nu se simtea pic de miros. Asta mi-a placut. Mi-a mai placut si faptul ca domnisoara care ne-a condus la masa, a luat, pe langa meniuri si o plansa de colorat pentru Maria si caeva creioane, si , in nici 5 minute de cand ne-au instalat la masa, mandra a primit si un balon. Incantare maxima pentru ea.

A fost prima mea experienta cu o locatie City Grill insotita de un copil… Mi-a placut ca in timp ce Mariei ii era inmanata plansa de colorat, mie imi era inmanat meniul pentru copii. Mi-a placut sa aflu ca au introdus in meniu si preparate din ingrediente organice. Nu mi-a placut ca am asteptat destul de mult pana ne-a fost luata comanda – cam 25 de minute… dar sper ca „incidentul” sa nu fie o obisnuita… atunci cand am fost cu Cristina si am stat la fumatori totul a mers ca uns in ceea ce priveste servirea. Maria s-a simtit bine. Nu s-a plictisit si nu a cerut nici macar o data sa plecam acasa (asa face cand se plictiseste).

Chiar am ramas impresionata de deschiderea fata de cei mici pe care am gasit-o la City Grill. Vom reveni cu siguranta si in formula completa… si imi voi lua „inima in dinti” sa testez in varianta familista si Hanu’ Berarilor si Caru’ cu Bere dar si Buongiorno Victoriei.

Articole pe aceeasi tema