11 Comments

 1. Îți mulțumesc mult pentru interes și pentru înscriere, sper că nu sunt resentimente din cauza faptului că altcineva a câștigat. Am avut o misiune grea, îmi asum toate oalele în capul meu 🙂

  Numai bine!

  • am acceptat-o de dragul visarii.. nu am asteptari realiste de a castiga un loc in tabara. talentul meu scriitoricesc chiar nu ma recomanda si chiar cred ca as fi o provocare pentru monitori :)) In plus, am vazut ca deja exista tabere de sustinatori pe twitter… prea complicat pentru mine 🙂

  • eu sub ochii lui tata… imagineaza-ti ce a fost la gura mamei! :)))) Nu imi mai este frica. Acum ii am pe toti 4 operati. :))))))))))))))

 2. Cecilia

  Succes Gabi…nothing is better than skiing! Asta e deviza mea…asa o descarcare de adrenalina si o golire de minte nu o face nici un sport…parerea mea. Dar iti recomand macar 2-3 zile alaturi de un monitor. Altfel e prea periculos. Abia astept impresii de la ski!

  • stiu. Imi place, dar pe masura ce trece vremea, mi-e din ce in ce mai frica. Imi cunosc minusurile si stiu ca nu stiu sa schiez… doar ma incapatanez sa ma sui pe schiuri… oricum, toate accidentele din ultima vreme m-au facut sa reevaluez modul de abordare asupra acestui sport si sa inteleg ca trebuie sa iau cateva lectii.

  • Imi place apa. Ma dau cu skijetul, banana, colace, parasailing… Si cam atat am incercat…. Vreau sa ajung si la ski nautic… Canda in viata asta….

Comments are closed.