Excesul de antibiotic se tratateaza cu Blog Chef!

Cand copilul tau de nici trei ani a luat antibiotice timp de 30 de zile pe parcursul a 60, si cand iti varsa instant orice pre sau pro biotic pe care incerci sa i-l administrezi, nu iti ramane decat sa iti improspatezi stocurile de iaurturi si sa o alergi cu ele prin casa, in speranta ca va manca. Tratamentele cu antibiotic chiar nu sunt de de ignorat. Flora intestinala a celor mici poate suferi dezechilibre majore daca organismul nu este stimulat sa  isi reinnoiasca flora.

Astazi imi propusesem sa merg la lansarea Parinti Autentici.. dupa ce imi terminam masajul programat pentru ora 16… dar, un telefon primit aseara mi-a dat progamul peste cap. Astazi are loc finala Blog Chef. Ce mama as fi daca as merge la masaj sau la alta lansare, in loc de Blog Chef?? 🙂 Danone cu Branzica Natur mi-a reinvatat copilul sa manance branza (sau orice alt aliment alb), iar acum, cu retetele cu iaurt ma va ajuta sa ii ofer Mariei suplimentele necesare pentru a depasi fara probleme aceasta perioada de exces de antibiotice.

Finala Blog Chef, here I come!

Articole pe aceeasi tema

8 comentarii

  1. Ala mic al meu are abia 5 luni si in urma unei infectii ia antibiotice acum (Amoxicilina) pe timp de 7 zile. Ce recomanzi sa-i dau ca sa-si re-echiblireze flora ? Inca bea doar lapte, nu am introdis alta mancare.

  2. Eu am renuntat de vreo 3 ani la absolut toate lactatele din comert.Am pe cineva de incredere( cat de cat…)care-mi aduce lapte de vaca ,uneori lapte prins ,branza (saptamanal).Diferenta e absolut enorma…
    Le fac in toate felurile (cu paste,cu gris,cu orez,placinta ,lapte cu cacao, branza frecata cu marar si umpluti ardei cu pasta asta…ma rog….tot ce-mi vine in minte).
    Si cand spun „diferenta enorma” nu e deloc o figura de stil.

  3. Cele mai puternice prEbiotice naturale, adica mancarea care le place prObioticelor (bacteriile bune) si le face sa le inmulteasca in mod natural…sunt prazul, ceapa, mazarea si fasolea 🙂 Iaurturile de magazin sunt moarte. Daca ai curiozitatea sa duci unul la laborator o sa vezi ca nu e „viu” asa cum e prezentat in reclame. Poti lua ciuperca de kefir si face in casa kefir natural viu. Multa sanatate!

    1. dreptate ai, dar ai mei nu mananca kefir sau lapte batut facut de noi in casa… 🙁 nu vor si pace. Cu riscul de a ma considera indoictrinata, recunosc ca am incredere in cateva marci de lactate si nu cred ca fermentii nu mai sunt activi, plus ca eu cred ca actiunea lor se poate observa usor atunci cand produsele stau la cald – apare zerul si gustul devine rapid mai acrisor (nu in sensul de stricat).

      te pup!