Politete?

Ieri am reusit, dupa multa vreme, sa fugim de acasa. Doar noi doi; la film. De obicei mergeam la Grand Cinema Digiplex, dar aseara am ales Cinema City Cotroceni…. mare, dar MARE gresala!

Am nimerit intr-o sala in care, cu exceptia noastra si a altor doua cupluri erau numai „gasti”: de fete, de baieti, mixte… Cred ca nici dopurile de urechi nu ar fi reusit sa acopere zgomotul si trancaneala pe care o faceau cei din sala… imi venea sa plec invartindu-ma, dar am rezistat eroic gandindu-ma ca este prima iesire in doi dupa mai mult de 2 luni….

Sincer, imi pare o lipsa crasa de respect fata de cei din jur sa dai dovada de un astfel de comportament in sali in care decenta impune sa fi rezervat.. dar… Nu inteleg nici de ce angajatii cinematografului permit astfel de comportamente in sali. De ce trebuie sa sufar eu ca o hoarda de baietasi nu au fost educati de catre parintii lor?

Regret alegerea facuta si nu voi mai trada niciodata Digiplexul. In Baneasa, desi fitele sunt in floare, respectul pentru cei din jur este la el acasa.

Articole pe aceeasi tema

10 comentarii

  1. Indiferent cat de bine ai incerca sa ii educi, la o anumita varsta si intr-un anumit anturaj tot isi vor da in petic, pentru a nu ramane mai prejos. Solutia este sa eviti locurile in care vezi gasti de baieti tineri.

  2. Eu iti zic asa, esti demodata daca mai astepti respect :)) (glumesc)
    Respectul e o floare extrem de rara, pe cale de disparitie. Imi pare rau pt seara esuata

  3. Corect, asta am vrut sa zic 🙂 Ar trebui sa ne schimbam palierul orar, desi am impresia ca am da peste mai multe astfel de specimene :))

  4. Hai sa fim seriosi, nu cred ca are nici o legatura locatia, astfel de specimene sunt peste tot. Este vorba doar de o perceptie personala si faptul ca la Digiplex ai avut parte doar de experiente pozitive, eu insa sunt fix invers, nu mai calc la Digiplex cat traiesc, numai belele am avut….asa ca, eu zic ca nu e bine sa generalizam niciodata 😉

    1. eu, in cazul mersului la film, sunt noctambula. Sunt constienta ca „pe segmentul meu orar” nu am parte de oameni „normali”, dar zau de am mai vazut atat de multi…. ma abtin.. la un loc; si asta raportat la ultimii ani; si sunt destul de toleranta la galagie si manifestari „exuberante”.
      Eu nu sunt asa „pacifista” ca tine. Mi s-a intamplat ceva naspa, incerc sa nu mai repet gresala. Postarile mele sunt personale; exprima ce gandesc si simt eu…. generalizarea e a mea si doar a mea 🙂 … dar asta nu inseamna ca nu pot accepta faprul ca tu ai avut experiente negative in locul pe care eu il prefer sau faptul ca tu ai avut experiente pozitive in cel pe care pe mine m-a dezamagit.

  5. Cine s-a fript o data, sufla si-n iaurt! Data viitoare, mergeti la plimbare, mana-n mana, sau la o cina romantica!
    Peste tot unde apar gashtile, sunt probleme de genul asta!

    1. cina, poate. plimbare nu cred. Suntem atat de franti incat unica activitate caruia ii putem face fata in miez de noapte este privitul unui film…

  6. Chestie de educatie, dar si voi sunteti de vina ca nu reclamati la managerul salii chestia asta! Ai uitat sa specifici ce film ati vazut?

    1. ai dreptate. Trebuia sa reclamam… dar filmul a inceput la 22:40 si s-a terminat undeva dupa 00:30… nu cred ca exista manager la ora aceea in locatie. Am fost la „Broken City” – dragutel, dar nu m-a dat pe spate…