Doar saptamana aceasta…

… doar saptamana aceasta ma mai pot numi mama unui copil de un an si a altuia de doi…

Pe 22 domnisoara noastra implineste 3 ani. 🙂 … Nu-mi vine a crede cum zboara timpul…

Mi-ar fi placut sa ii organizez o petrecere precum viseaza, insa ne abtinem. Pe 25 o operam de polipi, asa ca trebuie sa reduca la minim interactiunea cu alti copii… Vom incerca sa compensam si sa o sarbatorim in familia extinsa, oferindu-i cat mai multe surprize….

De Vineri voi fi mama unui copil de 3 ani si a altuia de 1 an si 9 luni! … si imi dau seama ca am povestit atat de putin despre interactiunile dintre cei mici, despre felul in care se joaca, despre renuntarile la care ii supunem in detrimentul celuilalt… ca avem si d’astea.  Trebuie musai sa dezvolt subiectul „frati de varste apropiate”… sau  trebuie sa mai scriu despre „fata lui tata” si despre „baiatul mamii”….. dar si despre cum am disparut noi un week-end de acasa si nu numai ca nu au dat semne ca le lipsim, dar Maria nici macar nu a intrebat de noi. Nici macar o data in 3 zile.

Articole pe aceeasi tema

6 comentarii

  1. Mi-ar placea si mie sa povestesc pe blog cum ma „intelegeam” cu sora mea cand eram mici, dar nu ma lasa, de teama ca ii stric imaginea. :))

  2. DAAA! Eu vreau sa scrii despre ei doi, pici de varste apropiate. Vreau sa invat. Mi s-a facut un imens dor de bb2 si vreau sa ma documentez.
    Sunt deliciosi ei doi impreuna.
    Sa va bucurati mereu de ei si bafta cu operatia!

  3. ce dragut, nepotica mea face 3 ani pe 21 martie 🙂

    distractie placuta in familie si sa treaca usor peste operatie !

  4. Fata mea pe 31 face 2 ani si baiatu are 8 luni neaparat trebuie sa scri despre cum se inteleg cei 2 copii ai tai,sa vad ce o sa ma astepte si pe mine…