Pacaleala de .. Iulie cu iz de primavara

Desi 1 Aprilie a trecut de ceva vreme, mi-am furat o pacaleala de zile mari… Si nu am fost singura… asta e un soi de consolare. 🙂

Atunci cand cei de la AmbiPur mi-au propus sa fac „testul torturii” am acceptat razand in barba. Stiam in mare cam care e ideea acestor „teste” si eram ferm convinsa ca nasul meu nu ma va trada. Wrong! Mi-am furat-o original. „Testul” a fost facut ca la carte. Am fost legata la ochi si apoi am fost ghidata vocal spre „camera de tortura” …. Eram convinsa ca „tortura” lor va fi o gluma… Sunt femeie in toata firea, cu simturile antrenate…. Am pasit in camera respectiva increzatoare ca le voi dejuca regia.  In urma mea au inchis usa si am fost ghidata spre un scaun pozitionat intr-o margine… am ocolit ceva aflat in mijlocul camerei. In afara de acel scaun nu mi s-a permis sa ating nimic. Nu vedeam nimic, simtul tactil nu ma putea ajuta, ma bazam doar pe cel olfactiv. In timp ce stateam pe acel scaun, cei din echipa ma bombardau cu intrebari despre ce credeam eu ca e in jurul meu… Mirosea ca la mine in casa dupa ce fac curatenie… ce putea sa fie? Imi imaginam un dormitor impecabil cu asternuturi proaspat schimbate… Sa nu radeti de mine. Nu fabulam. Eram ferm convinsa de ce spuneam. …. Pana cand mi s-a permis sa ma dezleg la ochi. Am simtit ca s-a prabusit tavanul pe mine!

 

Imaginile nu redau exact realitatea: in camera aceea erau adidasi si sosete … intens folosite, mancare care zacea pe acea masa de 3 zile (!!!!!), o scrumiera plina cu mucuri de tigara. Daca gasea DSV-ul asa ceva undeva, proprietarul locuintei si-ar fi luat cu siguranta o amenta. Socul a fost maxim… si chiar daca in fata ochilor mei era o imagine pe care nu mi-o doresc in veci in casa, totusi in camera aceea mirosea a proaspat in continuare. Creierul meu nu intelegea cum de toate oribilitatile alea puteau sa miroasa atat de frumos. Asta a fost socul numarul 1. Socul numarul 2 a venit atunci cand am aflat ca acea camera fusese parfumata cu AmbiPur dimineata, iar eu i-am trecut pragul la ora 17:00 (!!!!).

Daca vreti sa radeti de mine, va invit sa vizionati si voi filmuletul (aici), iar daca vreti sa aflati mai multe despre gama AmbiPur  va las in compania informatiilor de mai jos:

6 miresme fresh împotriva mirosurilor neplăcute

Ambi Pur Freshelle spray este alături de tine în multe situații. A fumat cineva în cameră? S-a servit pește la masă? Aerul din baie nu este unul plăcut? Ambi Pur Freshelle nu acoperă, ci îndepărtează mirosurile neplăcute, lăsând aerul incredibil de proaspăt.

 

În fiecare zi suntem înconjurați de mirosuri. Sursele pot fi variate: pește prăjit, țigări, încălțări, toaleta sau chiar animalul tău de companie. Toate aceste mirosuri pot părea inofensive, însă îți pot strica ziua.

Ambi Pur oferă o varietate mare de produse, pentru ca tu să poți îndepărta mirosurile neplacute oriunde te-ai afla și să te poți bucura de un aer proaspăt și curat: spray-uri, odorizante electrice de cameră sau odorizante auto. Dacă spray-urile sunt alături de tine în lupta cu mirosurile puternice din bucătărie sau baie, odorizantele electrice de cameră sunt create special pentru a împrospăta constant aerul din livingul tău. Ambi Pur vine și cu odorizante auto, create pentru a-ți păstra proaspăt și curat aerul din mașină. Produsele Ambi Pur nu doar acoperă, ci îndepărtează mirosurile neplăcute, pentru ca tu să poți respira fericit oriunde te-ai afla.

Odorizante electice de cameră – până la 80 de zile de prospețime

 Odorizantele electrice Ambi Pur sunt perfecte pentru living, acesta fiind spațiul în care aerul proaspăt și curat este dorit în permanență.

Pe lângă faptul că elimina mirosurile neplăcute, odorizantele electrice de cameră Ambi Pur împrospătează constant aerul cu arome ușoare și extrem de plăcute. Acest tip de produs este incredibil de ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să introduci aparatul în priză, pentru a te bucura apoi de până la 80 de zile de parfum ambiental. Poți de asemenea ajusta intensitatea miresmei, în funcție de dimensiunea camerei. Rezervele sunt comercializate separat și se înlocuiesc cu ușurință. Așadar, poți oricând opta pentru o nouă aromă, trebuie doar să înlocuiești rezerva și să introduci în priză aparatul.

Tehnologia inovatoare Ambi Pur: 3 miresme într-un singur dispozitiv!

Ambi Pur 3volution este creat pentru a oferi o experiență unică de arome, venind cu 3 miresme într-un singur produs. La fiecare 45 de minute, câte un parfum diferit este eliberat, pentru ca tu să-ți poți bucura simțurile până la 90 de zile, fără a te plictisi de aromă. Când rezerva se golește, aceasta poate fi înlocuită cu o alta, pentru ca noi parfumuri să îți împrospăteze locuința.

Aer proaspăt și curat în mașina ta

Ai transportat vopsea cu mașina? S-au jucat cei mici cu cainele în mașină? Odorizantele auto Ambi Pur sunt aici pentru a te ajuta. Fixează produsul în grilele aerului condiționat și te poți apoi bucura de aer proaspăt și în mașină datorită tehnologiei superioare Ambi Pur: moleculele unice în formă de capsule atrag mirosurile neplăcute și le rețin în interiorul lor, pentru ca tu să te poți bucura de până la 60 de zile de prospețime!

Aceasta postare face parte din campania de lansare a produsului AmbiPur Freshelle.

6 comentarii

  1. Si tu chiar crezi ce au spus ei ca fost dat dimineata si nu cu cateva minute inainte sa intri tu in camera? Am folosit si eu produsele lor, si chiar daca la mine in casa nu este asa mizerie, mirosul nu persista asa de mult

  2. hm…si parca reclama zicea ceva de genul ca inconjoara particulele de mizerie …pai in cazul asta ce fac odorizantele alea cu plamanii tai…nu as folosi asa ceva…ever, ever, ever..

  3. Ce tare, interesanta experienta. Eu nu mai folosesc de ani de zile odorizante de camera, prefer sa fac curat si sa miroasa a curat, nu sa pun odorizantul si sa maschez mirosurile. In plus nu suport mirosurile artificiale, nici odorizant la toaleta n-am, daca miroase urat, deschid geamul si gata. (Bine, cu odorizantul de toaleta am antipatie veche, din perioada cand am stat mult cu capul in veceu in timpul sarcinii :-))))

    1. Curățenia e un must…. dar gainile vecinului ce isi au casa sub geamul nostru de la baie fac odorizantele necesare. Dezvolt in post separat. E de ras dar mi se intoarce stomacul pe dos in zilele călduroase