Grey’s

Peste fix o saptamana….

Anatomia lui Grey – una din marile mele placeri frivole. πŸ™‚

Peste fix o saptamana ma pun pe cautat linkul. The link. Stiu, nu-i frumos sa piratezi, dar zau de nu m-as abona undeva sa il vad… din pacate episoadele noi, pe canalele legale, nu sunt disponibile pentru romani… πŸ™

Am incercat sa ma las prinsa in mrejele altor seriale, dar nici unul nu a reusit sa ma prinda asa cum a facut-o Anatomia lui Grey. Pe locul doi e Scandal. .. si cam asta e „topul” meu. Nu mai am timp de altceva.

Voi ce seriale aveti in top? … top 3

Articole pe aceeasi tema

22 de comentarii

  1. ah, si intrasem sa vad unde il urmaresti ca si eu vreau si nu mai stiu pe undeee
    da ma, si eu mi-as face abonament! dar unde? aveam pe vplay cand inca functiona si nu era gratis si era mi-nu-nat!

  2. Pentru mine Anatomia lui Grey e cel mai tare serial. De abia astept noul sezon…Mi-au mai placut Desperate Housewives si Breaking Bad.

  3. Downton Abbey, The good wife, Suits, Grey, Scandal, Parenthood

    Grey mi se pare ca e tras de par acum, e doar parerea mea si am cam renuntat sa ma mai uit. Acum ca tot vb de piraterie pe unde le mai vezi?

  4. Si eu sunt indragostita de Grey’s …am vazut de doua ori toate seriile πŸ˜€ …si pe aceeasi treapta e Mentalistul (pur si simplu il iubesc pe omul ala ).

    1. Dexter e misto… dar nu s-a lipit de mine. Aveam deja „dragosti” mai mari atunci cand a trebuit sa imi aleg 2-3 seriale la care sa ma uit… din lipsa de timp, normal. De restul nu am auzit . πŸ˜€