Jamie!

Nu stiu altii ce cred, dar eu il vad pe Jamie drept zeul celor nepriceputi si fara timp prea mult de petrecut in bucatarie.  Imi plac tare retetele lui; cel mai mult pentru ca sunt rapide si, de cele mai multe ori, simple.

Am aflat ca pe 12 Oct va avea loc un eveniment organizat de Jamie Oliver Food Foundation…. dar m-am tuflit repede cand am afat ca nu vor sa se lege la cap acceptand copilasi mici…. 🙁 Intotdeauna am perceput brandul Jamie ca prieten al copiilor… nu neaparati al celor mai mari de 8 ani.

… so, iata anuntul oficial:

Workshopul va fi orientat pe fun si creativitate , vom ciopli cu micutii in fructe si legume, pentru a creste interesul mamicilor si scolarilor pentru mancarea sanatoasa gatita acasa.

Va asteptam la un party de gatit cu ingrediente eco de la Bacania Verde si ferma Legume de tara si branza de capra si lactate eco de la Artesana.

Vom invata cum sa combinam alimentele pentru pachetul de scoala si pentru ca distractia sa fie maxima, un maestru adevarat va face demostratii spectaculoase de cioplit in fructe si legume si apoi ne va invata cateva tehnici de cioplit.

Un eveniment marca Jamie Oliver Food Foundation si Joy Club.

Data : Sambata 12 Octombrie 2013, ora 10.00, durata 2 ore
Invitati: copii cu varste de 8-16 ani, mamici si tatici.
Pret bilet per persoana : 150 lei
Fiecare participant va pleca acasa cu propriul pachet eco, leguma sau fructul cioplit si cadouri de la Jamie Oliver  :-) 
Toate ingredientele necesare sunt incluse.

Locurile sunt limitate.
Pentru inscrieri folositi formularul de contact
Locatia : Joy Club Bucurest

Nu-mi este clar daca Jamie-in-persoana va participa la eveniment… dar  anuntul (in special partea aceasta: „cadouri de la Jamie Oliver.”) ma duce cu gandul ca da… sper doar sa nu fie doar o gaselnita romaneasca de a atrage participanti….

Articole pe aceeasi tema

7 comentarii

  1. hmmm, it smells like ..bullshit here (pardon my french). iar cadourile de fapt nu sunt cadouri, sunt platite de particpant, intra in taxa ;), dealtfel e destul de fancy genul asta de marketing

  2. Gena, daca organizez eu un seminar din asta pentru copii in Bucuresti, veniti? Am diploma de bucatar profesionist, o sa fac asta si la scoala Marei. Chiar eram curioasa, ar vrea lumea de Bucuresti sa vina la asa ceva? Probabil la cineva acasa, ca nu vad alta sansa, dar ca idee…

      1. Crezi ca micutii vor face snitzele? Sa fim seriosi, tot ce poti face la varste din astea e sa ii INVETI alimente, fructe, legume, vitamine, minerale…si sa ii INVETI ce frumos e sa faca o salata de fructe sau ceva asemanator…Cam ce ai putea sa faci cu ei, ca sufleuri ma indoiesc ca le ies la 3-4-5-6 ani…Daca gasesc eu o bucatarie mare pentru voi si va invit dar nu la 150 de lei de persoana ci la maxim 50…veniti?

  3. Nu vine Jamie, e doar un program initiat si sustinut de el. Am fost eu cu Eliza la o alta varianta (parte din programul Food Revolution). Eliza s-a distrat, mie mi s-a parut un mare fâs. Cadourile la vremea aia au constat in carti de Jamie (variantele mici aparute cu nu stiu ce ziar).

    1. nu ma asteptam 🙂 mi s-a parut doar ca se folosesc de brand pentru a atrage clienti … iar textul ambiguu care te anunta ca vei primi un cadou DE LA Jamie e un soi de cireasa de pe tort.
      Pacat…..
      la ce tarife au bagat cred si eu ca au nevoie de gaselnite pentru a-si atrage musterii.