Petrecerea de ziua ei. Bierful.

Ca viseaza la petrecerea ei inca de pe la jumatatea anului trecut, nu ma mira. Si-a imaginat-o in fel si chip dar se razgandea repede. Si-a rezervat singura locatia pentru petrecere, fara sa fi discutat inainte cu mine sau cu ta-su.

Chiar de la prima interactiune cu Peekaboo, in calitate de invitata la o petrecere, dupa ce s-a dumirit ea cum e cu noua locatie, s-a dus la unul dintre reprezentantii locului de joaca si a intrebat daca e liber pe 22 Martie. Cand a primit raspunsul afirmativ, a exclamat: „Bine. Sa stii ca atunci e ziua mea”. Din punctul ei de vedere aceasta conversatie echivaleaza cu o rezervare. Aceasta fost facuta oficial imediat ce s-a primit si confirmarea mea.

Si daca tot am rezolvat-o cu locatia, am inceput sa lucram la „brief”. Am tot incercat sa o descos sa vad exact ce isi doreste. Ma interesau dorintele care persista, nu cele care pier de la o conversatie la alta.. Eforturile mele au dat roade. Avem si un brief, care a ramas neschimbat de aproape o luna:

– Vrea o rochie ca a Printesei Sofia

– Pe Vladi il vrea imbracat in print… iar el plange ca vrea si el rochie de printesa 🙂

– Vrea tacamuri si farfurii si pahare cu …. Spiderman

– Vrea ca invitatele ei sa fie imbracate in printese. De la baieti nu are asteptari.

– Vrea tort cu Sofia

– Vrea animatoare ba pe Sofia, ba pe Cenusareasa

– …. dar ei cel mai mult ii place Cenusareasa

– Isi doreste ca atunci cand intampinam invitatii, atat ea cat si eu, sa fim imbracate in mirese….. si tati, in tati!

Wish me luck! .. si sariti cu sfaturi/recomandari daca aveti. .. eu, pana acum, nu am gasit info pe subiect decat la Laura.

Vreau tort si cake pops tematice si nu vreau sa imi dau jumatate de salariu pe ele. Vreau sa ii iau o rochie la un pret decent…. si mai vreau sa stiu orice idei va trec prin minte legat de tema dorita de mandra mea.

Multumesc 🙂

Articole pe aceeasi tema

8 comentarii

  1. Foarte draguta si tenace 🙂 Si eu am apelat la cofetaria Alice. Sunt multumita de produse.

  2. Am vazut la Jumbo, stiu e f departe de tine, multe rochite si costume. au un raion special pt party

    1. si praji si tort eu merg pe cofetaria Alice, dar e la fel in zona noastra, sos.Iancului

  3. Din partea mea doar un sfat. Pentru rochiță încearcă aici :www.partyfactory.ro; se poate închiria, nu? Mai reduci cheltuielile. Baftă!

  4. La noi a fost simplu, am dus-o imbracata normal, au costumat ei copii dupa preferinte.
    Am avut pizza, tort, apa palta si un animator care i-a tinut ocupati 3 ore. Implicarea mea a fost foarte mica. De costat a costat cam tot salariul meu de profesoara, dar profesorii au salarii mici cu adevarat:).
    Sa aveti petrecere frumoasa!

  5. ohoho! sa se ia de mana cu Daria :)))
    saptamana viitoare e si ziua mandrei mele si am decis sa ii pregatesc doua surprize: sambata va avea parte de o petrecere surpriza pe tema Monster High (da, e in acea faza); trebuie sa ajung de urgenta la cofetarie sa dau comanda de tort (noi comandam doar de la Piticot pentru ca de ani de zile am observat ca torturile lor sunt calitative, nu costa de sa te rupa, au tot felul de idei traznite legate de asamblarea torturilor; ultima data – adica in urma cu 3 saptamani – am comandat pentru ziua lui Andrei un tort in forma de 5 care sa semene cu o pista de masini! a fost genial 😀 )
    poti sa printezi de pe net invitatii pentru copii si sa le personalizati cum doriti
    sa le pregatesti invitatilor mici atentii la plecare: un saculte/o punguta cu diverse dulciuri/jucarioare
    cake pops poti face singura asa ca nu e musai sa le cumperi
    poti sa te folosesti de o rochita de-a ei si sa adaugi diverse accesorii (voal, panglici, floricele etc) pentru a schimba aspectul 😉
    ma mai gandesc si revin
    intre timp…..LA MULTI ANI, printesa!!!!