Cosmote si-a tras „fata virtuala” noua!

Sunt abonat Cosmote de 5 ani. E un soi de dragoste cu nabadai. Ne mai certam, ne amenintam cu despartirea, dar intotdeauna se gasesc solutii pentru „resurscitarea” relatiei noastre. In momentul acesta, desi sunt suparata ca taxa pe relatie care mi se percepe mie, cea care ii sunt alaturi de 5 ani este mai mult decat dubla decat cea perceputa unui strain, salut relansarea site-ului Cosmote!

Noul website vine cu un design nou, cu o nouă structură și introduce o platformă e-shop integrată, care va permite achiziționarea unei game largi de servicii COSMOTE și diverse produse. Vizitatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a activa contracte noi sau de a le reînnoi pe cele existente, precum și de a realiza diferite acțiuni în contul lor.

Noul cosmote.ro aduce o experiență online de înaltă calitate, mai captivantă și un proces mai ușor de a alege abonamentele perfecte. Suntem încântați să punem la dispoziția utilizatorilor un website automatizat în întregime, care oferă o metodă mai simplă și mai eficientă de a naviga printre serviciile și produsele companiei. Clienții pot acum să comande online, primind coletul acolo unde își doresc”, a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff și Director Dezvoltarea Afacerii România.

 Noul website COSMOTE vine cu noi funcționalități precum Automatul de oferte, o metodă de selecție prin care clienții își pot configura orice pachet cu smartphone, abonament, extraopțiune și accesoriu într-o singură pagină.

 În plus, cu scopul de a ajuta consumatorii să găsească telefonul mobil ideal pe baza nevoilor personale, și nu doar conform cu caracteristicile tehnice, noul website a integrat instrumentul Match Me, organizat sub forma unui chestionar nontehnic, concentrat pe preferințele clienților, nevoile și obiceiurile lor, acoperind arii precum Internet, e-mail, multimedia și mobilitate. Ca urmare a informațiilor furnizate de clienți, funcționalitatea Match Me va afișa sugestiile corespunzătoare de telefoane mobile.

 De asemenea, website-ul este prevăzut cu Fast Access Line, o listă derulantă care permite afișarea instantă a celor mai importante acțiuni ce pot fi realizate de către client, și cu secțiunea MyAccount, prin care clienții își vor putea gestiona propriul cont.

 Magazinul online oferă o gamă largă de terminale și accesorii, alături de serviciile companiei. Clienții pot alege opțiunea preferată de expediere, livrarea acasă sau preluarea produselor dintr-un magazin COSMOTE, precum și metoda preferată de plată, online sau ramburs.

 Noul website are un design adaptiv, armonizându-se oricărui tip de ecran, oferind astfel o experiență completă în funcționare indiferent de terminalul pe care este accesat.

La mai mare, Cosmote Romania! Astept cu interes Martie 2015 si ofertele pentru retentie. 🙂

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

  1. Nu prea am ce sa zic de bine despre aceste site-uri ale telefoanelor mobile, de ce?
    Lumea cumpara prin magazinele care ofera pret la liber, exista rate asa ca nu vad de ce ai vrea sa faci abonament atunci cand poti cumpara mai usor si cu costuri mai mici…
    La fel si cu reincarcarile, sunt diferite alternative, eu am toate motivele sa cred ca un site nu prea mai conteaza atunci cand e vorba de o firma de telefonie mobila…

    1. depinde.. la retentie se gasesc oferte bune. Cu adevarat bune. Asa cum e si normal, dealtfel.In caz contrar, trecem toti pe cartela 😀
      Eu anul trecut am luat Iphone 5 la 1100 lei.. cu prelungirea abonamentului pe inca doi ani. E drept ca am abonament maricel, dar asta inseamna ca si eu au un castig sigur si minim garantat din partea mea…