Pasiunile mistuitoare ale Mariei: Bogdan Muntean

Inima zburdalnica de mica, Maria are deja un istoric de pasiuni mistuitoare facute pentru personaje masculine. Se aprinde repede, e pasionala, dar nu e statornica… e a mea. O sa ii treaca candva. 😉

Noua pasiune mistuitoare a Mariei se numeste Bogdan Muntean si este magician. L-a vazut la o zi de nastere la care a participat la Peekaboo. A vrajit-o pe fii-mea atat de tare, incat lumea fara Bogdan e.. pustiu. 🙂

Lacrimi, rugaminti, promisiuni…. a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-l avea pe Bogdan la ziua ei. A incercat cand la mine, cand la ta-su ba chiar si la bunici.. saracuta… Am incercat sa o multumim cu altcineva… in zadar: „Bogdan este singurul care cunoaste cuvintele magice”.

Orice am incercat sa facem, nu am reusit sa i-l scoatem pe Bogdan din cap asa ca in plina Duminica a trebuit sa stau sa i-l gasesc pe Bogdan. A fost greu. Pentru ca nu era foarte prezent in online. El e prezent la spectacole si la evenimente; atat in Bucuresti, dar si in afara Bucurestiului. Si are agenda plina. Atat de plina incat abia a reusit sa isi gaseasca timp pentru noi. De la noi pleaca direct la Predeal. E bun. De fapt, e foarte bun! A reusit sa tina tintuiti de scaune atat copiii cat si parintii. Putinele referinte despre el pe care le gaseste google ne fac sa ne dam seama ca am asistat la spectacolul unui magician excelent. Si nu sunt singura care gandeste asa. Dovada – aici. „Dovada” este singurul review gasit despre Bogdan.. si zau ca e pacat. Omul asta chiar stie ce face. Suficient de bine incat sa nu reusesti nici ca adult sa iti „explici” trucurile pe care le face. Si asta e frumos.. asta e MAGIA.

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

    1. Ochii care nu se vad se uita! 😀 .. ceea ce ma bucura. 😛 Si inainte de Borangiu a existat „Gagos de la coifor”… Eu am zis ca nu e statornica.