Circus Fantasy

Astazi am fost la circ. Un circ despre care nu am auzit nimic… Circus Fantasy. Nici nu aveam cum sa aud ceva. Sunt nou infiintati. Acum sunt primele lor reprezentatii. Si-au instalat circul in parcarea Carrefour Colosseum. Ii gasiti acolo in acest week-end si saptamana viitoare.

circus fantasy

Pentru prima data in viata mea, am simtit nevoia sa felicit artistii pentru reprezentatie.  Si am facut-o! Chiar ma simt onorata ca am avut sansa sa asist launa dintre primele lor reprezentatii.

Am vazut profesionalism si pasiune. Multa pasiune. Acea pasiune care iti umple sufletul…

Au performat in fata unei sali pline cam la 20%; cu indulgenta. Mi-a parut sincer rau pentru ei si am apreciat si mai mult reprezentatia pe care au oferit-o. Cred ca e dificil sa performezi in fata unei sali mai mult goala, dar ei au facut-o ca si cum ar fi fost plina ochi. Ne-au facut sa simtim ca au dat totul pentru noi. Si chiar au dat.

Inceputul e greu.. dar pentru daruirea cu care isi fac meseria merita sa fie incurajati!

Mergeti sa ii vedeti! Mie mi-au placut tare mult. Acrobatii sunt fantastici! Se vede ca numerele sunt muncite.  Copiii mei au apreciat tare mult dresurile de caini si pisici si, recunosc ca si eu. Nu am reusit sa inteleg cum de reuseste un caine sa faca adunarile si scaderile  care i se comunica de catre copiii din public. Si nici cum niste caini pot mentine echipa din care fac parte si pot lupta pe terenul de fotbal, in echipa, pentru a castiga un meci. Nu animale chinuite, nu corectii aplicate animalelor… Numere tare apreciate de cei mici.

Serios, oamenii astia sunt buni si au nevoie de incurajari pentru a razbate in lumea circului! Mergeti sa ii vedeti!

Copiii mei au rezistat pana la finele spectacolului fara sa isi piarda interesul.. ceea ce pentru Vladi (2 ani si 10 luni) e lucru mare.

Copiii beneficiaza de un loc gratuit daca sunt insotiti de adulti paltitori (paritate 1 la 1). Pentru mai multe informații ii puteti contacta la următoarele numere de telefon :
0744.844.113
0733.697.722
0763.316.902
sau la casieria circului din incinta Colosseum Retail Park ( Carrefour Chitila ) Sos. Chitilei nr. 284.

Chiar daca au un program de spectacole, daca va hotarati sa mergeti sa ii vedeti, sunati inainte. Din pacate, acum isi formeaza publicul, si sunt reprezentatii pe care sunt nevoiti sa le anuleze din lipsa spectatorilor. Noua ni s-a intamplat ieri, cand ne-am prezentat la ora 19:00 dar am fost singurii… 🙁 Nu regret absolut deloc ca am revenit. 🙂

V-am spus ca mi-au placut maxim? 🙂

Articole pe aceeasi tema

10 comentarii

  1. Eu am vrut sa ii fac lui David o surpriza si sa il duc. In schimb mi-a facut el mie o surpriza si m-a dus la spital ca sa se opereze de apendicita :((. Sper sa nu ii ratez data viitoare.

    1. Auuu. Stiu ca nu e o operație grea, dar e totuși o operație. 🙁 imi pare rau. Sper ca piciul e bine acum. Recuperare ușoară!

      1. Multumesc! E foarte bine acum, mai greu ii e sa nu alerge si sa nu sara in proaspata saltea elastica. Operatia e usoara, problema cu apendicita este ca poate avea complicatii urate daca nu e depistata la timp. Altminteri, in 15-20 minute a fost gata.

        1. noi nici macar nu am instalat salteaua din aceleasi considerente. Mai are inca 3 saptamani „fara efort”…. 🙁
          Ma bucur ca a tercut cu bine peste operatie! Sper sa treaca su bine si peste limitari. 😉

  2. Azi am fost cu fiul meu si am luat-o si pe mama 🙂 si au fost putini spectatori dar prestatia lor a fost superba.Mi-a placut si fimiu care are 6 ani a fost super incantat (anul trecut am avut o experienta groaznica la circul orlando cand a cazut un magician in cap si s-a lasat cu salvare si politie ..traumatizant pt fimiu ca a vazut totul) i-am cautat si pe google sau facebook sa-i felicit dar nu am gasit nimic poate ca sunt la inceput.Bravo lor ca acum sunt la bilete acum vand suc sau ii revezi in arena facand acrobatii.Se vede ca sunt deja o familie si incearca sa faca cat mai multe ca sa inceapa afacerea sa merga.singurul repros este ca acei clovni nu au avut microfoane ca sa auzim toti glumele lor.Avand in vedere casunt la inceput a fost superb.

  3. Si mie imi pare rau cand vad artisti fara prea mult public, cred ca e foarte trist. Dar de la un blog la altul, un facebook share la altul, mai afla lumea. Cam avem program pentru weekend, dar sper sa reusim sa ajungem si noi. Iubim numerele de acrobatie.

  4. De astazi (23 aprilie) pana duminica (27 aprilie) sunt in Bucuresti, zona Baba Novac, apoi am inteles ca vor porni prin tara. Am stat azi de vorba cu unul dintre ei si a fost tare de treaba, ne-a explicat, ne-a raspuns la intrebari. Mergem si noi in weekend.

    1. ma bucur tare! 🙂 .. mie mi s-a rupt sufletul cand i-am vazut cu cat patos au performat in fata unei sali aproape goale…

    1. le doresc sa ajunga cat mai departe! .. si daca ajung si la tine, chiar as vrea sa iti stiu parerea despre spectacol.