Cu 2% poti salva copiii

Cu 2% poti salva copiii. Copii tai sau ai semenilor tai.

Daca vrei sa salvezi vietile copiilor o poti face fara nici un efort. Redirectioneaza 2% din  impozitulul tau pe venit pentru reducerea mortalității infantile.

salvati copiii

Salvaţi Copiii desfăşoară până pe 25 mai 2014 campania de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit (corespunzător anului fiscal 2013) pentru colectarea de fonduri necesare continuării acţiunilor de dotare a maternităţilor din România.

description

Cum redirecţionezi 2% din impozitul pe venit?

1. Completează Formularul 230 (dacă în 2013 ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă în 2013 ai realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente).

2. Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai 2014: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Precizări:

1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.

2. Adresele Administraţiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF.

3. Dacă doreşti să sprijini şi mai mult cauza noastră, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi. Un voluntar Salvaţi Copiii va veni la sediul tău să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente.

4. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru copii nou-născuţi.

Nu te costa nimic sa contribui la reducerea mortalitatii infantile.

Articole pe aceeasi tema