Trenul vietii

Cu multi ani in urma, am primit pe mail un fisier powerpoint ce continea slide-urile de mai jos:

Eram intr-o perioada a vietii in care chiar aveam nevoie de acele cuvinte, asa ca m-am agatat de ele. Am depasit momentul, dar nu le-am uitat. Mi-au ramas in inima… dar usor prafuite de trecerea vremii.

Astazi, cuvintele acestea au prins din nou viata….

In urma cu cateva luni, in trenul meu a urcat un pasager… un OM cum rar mai intalnesti. Desi nu am interactionat foarte mult, l-am remarcat si l-am admirat inca de la bun inceput. E genul de OM pe care il recomanda caracterul. E genul de OM care te inspira chiar si prin gesturi. E genul de OM care este un model demn de urmat prin simplul fapt ca exista. Vorbesc din punct de vedere profesional. Pe plan privat, sunt sigura ca sotia lui stie ce OM are langa ea. … pare ireal Chiar si putinul pe care ne-a permis sa il cunoastem din acest plan este de admirat. Nu cred sa existe plan in care OMUL acesta sa nu exceleze! De fapt, nici nu exista!

Integritatea l-a fortat sa coboare din trenul meu. Maine o va face definitiv. Si regret. Deja ii simt lipsa si deja simt golul pe care il lasa in urma sa…. Ii inteleg perfect decizia de a schimba trenul, dar golul lui tot ramane… si va mai ramane o vreme…

Calatorie placuta, Bogdane! … oriunde te va purta noul tren in care te imbarci….

Eu, iti multumesc pentru ca am avut onoarea de a calatori o scurta perioada alaturi de tine!

Articole pe aceeasi tema