Celalalt barbat

M-am trezit confesandu-ma unei alte persoane, spunand ca am gasit un tip super misto!.. Eu vorbeam de sala, ea nu s-a prins initial ca este vorba de un antrenor personal. 🙂 A fost destul de comic momentul. 🙂 Pentru o clipa, in ochii unei persoane, Alex a parut a fi .. „celalalt barbat”din viata mea.

In ochii lui Vladi Alex este „nenea ala mare care o pedepseste pe mami”.

Pentru Sorin Alex este cel care ii extenueaza nevasta si care o conduce pe culmile febrei musculare.. ocazie cu care ma dor muschi pe care nici nu stiam ca ii am.

Pentru mine, Alex ( Alexandru Craescu) este omul care ma va face om! E THE ANTRENORUL PERSONAL pentru mine. Pe langa faptul ca are pregatire medicala (ceea ce pentru ciopartiti ca mine e mina de aur) stie cum sa ma ia. Ma incurajeaza atunci cand am nevoie, ma forteaza atunci cand imi vine sa renunt, intelege atunci cand ma plictisesc si creeaza pe loc un alt plan de antrenament care sa ma tina in priza, e un bun negociator atunci cand vine vorba de negociat exercitii, simte cand imi vine sa nu mai dau pe la sala si imi face loc (miraculos) in programul lui incarcat exact atunci cand imi doream eu iar el initial nu putea, stie cum sa ma motiveze si sa ma faca sa nu ratez nici o programare desi am febra musculara si am dureri chiar si atunci cand respir. Si mai stie si cum sa ma puna sa lucrez grupe diferite de muschi astfel incat sa storc picuri de sudoare din echipamentul meu chiar daca intru teleghidata (din cauza durerilor musculare) in sala; si asta fara sa simt pic de durere in timp ce lucrez. 🙂 … durerea vine dupa.

Promit sa va tin la curent cu rezultatele relatiei mele cu Alex… ba chiar mi-am facut curaj sa fac niste poze „before”si sper sa am si ce „after”sa va arat. Deocamdata doar mi-am facut curaj. Revin si cu pozele dupa ce le voi face.

… dar va cer o favoare: nu plimbati vorba ca Alex e bun. Nu acum. Asteptati sa slabesc si eu.. nu de alta, dar deja are un program aglomerat si nu as vrea sa ajunga in situatia de a nu mai face rasturnari miraculoare de program si sa imi gaseasca loc pentru antrenament exact atunci cand am eu nevoie.

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii