Tom si Jerry la 75 de ani

http://www.ebihoreanul.ro/stiri/magazin-34-13/tom-si-jerry-se-fugaresc-pe-manele--98052.html?mobile=no
sursa foto: http://www.ebihoreanul.ro

Desi nu par, cele doua personaje create de  William Hanna și Joseph Barbera pentru studiourile Metro-Goldwyn-Mayer, au implinit 75 de ani!

Nu stiu in ce fel v-au marcat pe voi, dar eu i-am iubit in copilarie. Ma distram copios ori de cate ori aveam ocazia sa vizionez cate un episod din Tom & Jerry.

Copiilor mei le-am facut cunostinta cu Tom & Jerry in aceasta vara, atunci cand am plecat in concediu si am luat in masina un DVD cu eternii rivali. A fost dragoste la prima vedere. Radeau copios si ii priveau atenti. Au cerut si multe bisuri. Relatia lor a continuat si inca e de actualitate, asa ca nu am putut refuza invitatia celor de la Boomerang de a le ura „La Multi Ani” lui Tom si lui Jerry cu ocazia celei de a 75-a lor aniversari.  Cei mici s-au distrat copios..  Vladu a fost pur si simplu vrajit de cele doua mascote prezente la eveniment si greu se lasa dezlipit de ele, dar chiar si asa reusea mereu sa fuga si sa se intoarca la ele. Maria, s-a lasat mai greu vrajita de mascote si a preferat sa savureze atmosfera evenimentului lipindu-se de blonzii Olandezei Zburatoare. I-a ales cu greu in detrimentul Elizei a Laurei… dar Eliza era mai departe de locul in care „campasem” noi si distanta si-a spus cuvantul, iar Maria mea a ramas oftand dupa Eliza si s-a consolat repede cu blonzii. 😉 Viata „e greu”.

In sala de proiectii, unde au rulat episoadele Tom si Jerry de la inceputuri, adultii se distrau poate chiar mai tare decat copiii, revazand episoadele ce le-au insenitat copilaria. Nu stiu cum au fost ceilalti, dar ai mei s-au dovedit a fi victime sigure ale progresului tehnologic… s-au distrat, dar totusi nu au gustat la fel de mult episoadele vechi cu Tom & Jerry… tot omologii lor contemporani reusesc sa ii captiveze. Poate cand vor mai creste…

Daca tot am fost nostalgica azi, va invit si pe voi la o portie de nostalgie: Ce episod din Tom & Jerry v-a ramas in suflet?

Mie, acesta:

Articole pe aceeasi tema