Prima zi de gradinita reloaded. Vladu’

Vladimirul mamii nu merge la gradi. A inceput cu stangul si apoi a refuzat pur si simplu. Am facut tot ce mi-a stat in putinta.. mai putin sa il las urland acolo. In zadar.

De maine schimbam foaia. Se implica ta-su. Tata care nu si-a dus pana acum nici macar o data copiii la gradinita. Si-a luat concediu o saptamana sa incerce si el. Sper din tot sufletul ca noua strategie sa dea roade… altfel voi fi fortata sa ma resemnez cu gandul ca fii-miu nu va merge la gradi in veci.

10432094_988190951210653_5479500485804434368_nArsenalul de gradi e pregatit: pijamaua cu Superman e in ghiozdan si capul de dragon e pregatit sa fie purtat.

Ambele sunt un must. Si au fost cumparate ieri la cererea lui. Un soi de mita .. sper sa tina.. ca au mai fost si altele in trecut care nu au dat roade.

E a … am uitat a cata incercare. Sper ca de data aceasta sa fie cu noroc.

Moralul lui pare ridicat. E fericit ca il duce ta-su, iar bunicul i-a promis ca il ia de la gradi cu masina… Are o strada de traversat, dar de dragul nepotului va muta masina din loc 5 metri pentru a-i arata ca ii indeplineste dorinta.

Sa ne tineti pumnii!

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

  1. LOL, ca pe vremea noastra. Azi l-am dus si noi pe Stefan la gradi pentru prima zi… Si ghiciti ce? – totul a fost mega ok pana la plecarea lui mamii… asa ca de maine tati… da…eu… se implica la greu si el… Uite-asa, hopa asa!
    BAFTA SI VOUA