… si s-a facut Pasti!

…parca mai ieri era Craciunul. Nu stiu prea bine cum a trecut timpul. Au fost multe zile petrecute departe de copii, multe seri in care m-am intors de la job si i-am gasit dormind… prea multe. Ei au crescut… mama si sor-mea si tata si bunica mea au avut grija de asta. Eu am reusit sa mai slabesc putin.. 8 kilograme si sper ca numarul celor pierdute va creste in continuare… macar atat. Ne-am luat rulota. N-am avut insa timp sa ne ocupam deloc de ea. Sper sa recuperam rapid dupa Pasti.

Ca de obicei, nici anul acesta nu am postat pe facebook poze cu cozonaci sau alte preparate.. pentru ca nu am facut nimic. Traiasca mama si sor-mea si bunica si tata!

La capitolul realizari as mai trece faptul ca Maria (care intre timp a implinit 5 ani) a reluat cursurile de inot. Si se descurca bine (multumim, Anne!). Ii place. Vladimir tot nu e atras de apa, dar danseaza break-dance si cere sa il inscriu la cursuri; daca aveti recomandari, le accept cu recunostinta.

Pentru sarbatorile acestea nu imi doresc decat sa dorm. Familia mi-o am alaturi si sunt recunoscatoare pentru asta, insa imi lipseste odihna.

Pasti fericit!

Articole pe aceeasi tema