Prima! Tabara cu suflet.

sursa foto: taberecusuflet.ro
sursa foto: taberecusuflet.ro
sursa foto: taberecusuflet.ro

M-am perpelit si am frecat internetul de mai mai ca am dat traficul peste cap. 🙂 Exagerez, dar am studiat destul de mult ofertele taberlor. Am facut asta si anul trecut dar atunci nu am reusit sa ma las convinsa… desi, eu am fost in prima tabara la 3 ani (li se spunea „colonie”pe vremea aia), mi-a parut ca 4 ani este prea putin pentru ea. Anul acesta mi-am luat inima in dinti si am inscris-o in tabara.. de fapt i-am inscris pe amandoi dar Vladimir a spus tare hotarat ca nu vrea sa mearga, asa ca nu va merge.

Am ales Tabere cu Suflet, mai exact tabara de echitatie ce se va desfasura in perioada 19-24 Iulie la Cheile Rasnoavei.

Draga Marie, esti pe cont propriu! 🙂 Iti acord toata increderea mea. Sa nu o irosesti! „Avertismentul” e valabil si pentru Tabere cu suflet.. desi nu ma astept la dezamagiri din partea lor…  La momentul la care scriu acest post, astept cu ineres sa primesc proforma pentru tabara.. dupa care ma astept sa devin emotionala atunci cand ii voi face bagajul sau cand imi voi lua la revedere… Mi-a crescut puiul… tre sa imi fac si creierul sa accepte asta…

Voi ce experiente aveti cu taberele? Vreau sa fiu pregatita pentru tot!

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Cum a fost in tabara? cam la fel am facut si eu cu cautarile si parca tot asta as alege 🙂

  2. Echitatia este destul de utila, mai ales pentru cei mici. Ii ajuta destul de mult in a-si dezvolta memoria, vad lucrurile altfel. In plus, din cate am vazut si in link-ul lasat de tine in articol, se fac si alte activitati pe langa calarie: pictura, actorie, diverse jocuri. Eu zic ca in alte imprejurimi or sa fie mai mult decat incantati de a participa.

    1. Wow la 4 ani in Tabara foarte Bine dar parca la 3 ani fara parinti in Tabara e prea mic