Ce faci Vineri? Lupti pentu copilul tau?

Later Edit: Urmare a raspunsului negativ (primit din partea Primariei Municipiului Bucuresti de a aproba adunarea protestul parintilor din data de Vineri, 8 Aprilie, Asociatia Mame pentru Mame si-a declinat azi (07.04) public statutul de organizator al protestului.

Noi romanii, ne revoltam pe retelele de socializare. Cand auzim ca altora li s-a intamplat ceva ne aratam solidaritatea cu un like si ne vedem in continuare de vietile noastre. Cand ceva ni se intampla noua, trecem resemnati peste moment, ca doar nu om lupta cu sistemul… Suntem viteji in social media si ne descurcam destul de bine la asta.. ascunsi in spatele tastaturilor noastre.

Nu cred ca este parinte care sa nu fi auzit de cazul Ioanei Negru, directoarea gradinitei Flipper din Cotroceni (Bucuresti) – acuzata ca a batut 3 copii, pusa in libertate de Judecatoria Sectorului 5.

Oameni buni, e strigator la cer ce se intampla in Romania! De data aceasta nu a fost abuzat copilul meu sau al tau, dar maine??

De cate cazuri de abuzuri ale profesorilor/educatorilor ai auzit in ultima vreme? … Prea multe sa le poti numara?! Cam asta este adevarul… si pentru ca nimeni nu pateste nimic, aceste fiare care ar trebui sa se ocupe de educatia copiilor nostri, continua. Cazurile sunt din ce in ce mai dese. Nu te alarmeaza asta?

Asociatia Mame pentru Mame organizeaza in 08.04.2016, intre orele 17-20, Protest Pentru Copiii Noștri: Spune Nu Abuzului Din Grădinițe Și Școli!

Cineva a decis sa lupte pentru copilul tau, pentru copilul meu. Tu stai in casa??

Protest Pentru Copiii Noștri Spune Nu Abuzului Din Grădinițe Și ȘcoliParintii buni din Romania au luat act cu oroare de faptul ca directoarea gradinitei private fara autorizatie, Ioana Neagu, filmata in timp ce batea cu salbaticie in mod repetat copiii lasati de parinti in grija ei a fost lasata in libertate in urma deciziei Judecatoriei Sector 5 care a considerat ca aceasta femeie, FILMATA in timp ce agresa fara menajamente si in mod repetat copii de varsta prescolara, NU ESTE UN PERICOL PUBLIC.

In lumina acestei situatii inacceptabile, parintii copiilor agresati de Ioana Neagu, Asociatia Mame pentru Mame precum si multe comunitati de parinti, bloggeri de parenting si simpli cetateni au decis sa organizeze un protest pasnic de mare anvergura in Bucuresti si in tara prin care sa comunicam autoritatilor ca parintii responsabili si iubitori din Romania nu mai tolereaza modul in care autoritatile ignora violenta asupra copiilor nostri si ca prin toleranta aratata de ei devin in mod automat complicii agresorilor de copii.

Va asteptam Protestul va avea loc Vineri, 8 Aprilie 2016 de la ora 17 la ora 20 in Piata Victoriei.

Tinuta in care sunt invitati protestatarii sa vina este ALB si NEGRU – pentru a simboliza faptul ca, in ceea ce priveste agresiunea asupra copilului, nu exista nuante de GRI; legea este clara si ea trebuie sa protejeze copiii impotriva violentei de orice fel.

Solicitam ferm ca toate autoritatile sa aplice o politica de TOLERANTA ZERO pentru orice fel de caz de agresiune a unui adult asupra unui copil.

 

Articole pe aceeasi tema

Un comentariu