Aniversari negre

…Astazi s-au implinit 6 ani de la incendiul ce a avut loc la maternitatea Giulesti. Incendiu in care si-au pierdut viata 6 nou-nascuti si alti cinci au fost raniti.

Atunci, pentru prima data mi-am strans copila de nici 5 luni in brate si am fost ingrozita cand am realizat in ce tara va creste… Am tot sperat ca in afara de condamnarile de fatada, sistemul medical romanesc isi va fi invatat lectia… dar nu a fost asa. Atunci, in seara zilei de 16 August 2010, am constientizat declinul sistemului medical romanesc, si acela a fost dor inceputul unui lung sir de tragedii. Tragedii care ne-au lasat inmarmuriti si, pe multi dintre semenii nostri, i-au lasat cu multa durere in suflete, plangandu-si mortii.

Da… sistemul nostru medical inca omoara si noi (ca natie) stam si asistam impasibili la aceste tragedii care se succed cu o incidenta infioratoare.

Astazi este 16 August, o zi pe care va rog sa nu o lasati uitarii! Sistemul medical romanesc este inca in declin iar banii contribuabililor ( 15.000.000 lei, echivalentul a cca 3.360.000 EURO !!!) sunt redirectionati catre Catedrala Mantuirii Neamului.

… Daca tot ne omoara Sistemul Medical macar sufletele sa ne fie mantuite!

Mi-e sila si sunt furioasa si neputincioasa. Singura nu pot decat urla la Luna…

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii

  1. Nu cred ca banii dati catedralei sunt adevarata problema. Sistemul medical este finantat totusi, problema este modul in care se cheltuiesc banii. S-a vazut foarte clar in ultima perioada cum se face asta … Daca primeau finantare +3 mil eur pur si simplu aveau mai multi bani de furat …