Clubul de Karting Bucuresti. e-Karting

Pasiunea pentru masini a lui Vladimir m-a pus la grele incercari in fata carora a trebuit sa ma recunosc invinsa. Am incercat in fel si chip sa gasesc un loc unde sa poata testa un kart. Nu a fost chip… Regulamentele circuitelor sunt clare si nu lasa loc de negocieri: daca copilul are peste 130 de cm, poate conduce. Daca nu, nu poate. Am apelat la varianta unui card dublu dar nu l-a incantat deloc sa fie doar plimbat. Copilul voia sa conduca nu sa fie condus.

Nu am reusit sa deslusesc cum ajung copii aceia ce concureaza in campionat sa fie legitimati daca nu pot fi testati inainte. Cum ajung parintii sa achizitioneze karturi ce valoreaza mii de euro daca nu testeaza inainte abilitatie copilului… Kartingul parea un soi de club exclusivist in care nu reuseam nicicum sa intram… pana Duminica trecuta.

Universul lucreaza pentru noi. E clar. Altfel nu as fi aflat, dintr-o pura intamplare, Sambata  ca Duminica urmeaza sa fie un eveniment pentru copii organizat de Clubul de Karting Bucuresti la ATA  (Academia Titi Aur).

Nu are sens sa mai povestesc cat de incantati au fost cei mici. Chiar au fost! .. iar eu am ramas uimita de abilitatile copiilor mei… in special de ale Mariei a carei chimie cu kartul a fost o surpriza pana si pentru mine! Asteptam pasiune si chimie la Vladimir dar la Maria au iesit scantei! 🙂

Ca parinte am privit intreaga experienta a testarilor e-Karting ca pe o oportinitate ca cei mici ai mei sa isi dezvolte coordonarea si sa invete sa se supuna regulilor ( pe circuit sunt multe si toate necesare) dar si sa munceasca pentru fiecare mica realizare. Stapanirea kartului nu e chiar joaca de copil si necesita multa atentie si coordonare din partea celor mici si chiar si efort! 🙂

Pentru ca stiu cat de greu mi-a fost sa aflu informatii, am decis sa le impartasesc si cu voi. Iata cum le puteti oferi celor mici posibilitatea de a  isi testa abilitatile la volanul unui kart electric:

Inscrierea virtuala la sesiunile de prezentare si testare organizate de CKB. 

INSCRIEREA VIRTUALA ESTE UN PAS OBLIGATORIU PENTRU PARTICIPAREA LA SESIUNILE DE PREZENTARE SI TESTARE!

Incep prin a mentiona ca toate programele se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 ani si 17 ani, impartiti pe clase de varsta 4 – 8 / 8 – 12 si 12 – 17 , insa implementarea claselor se va face treptat pana in luna Iulie 2017.  Cei din clasele de varsta 4-8 ani  si 8-12 ani au deja clasele implementate.

Sesiunile de prezentare si testare sunt programate in fiecare Sambata (intre 10:30 si 12:00 – 12:30) pana la sosirea sezonului cald*cel mai probabil pana in luna mai). Acestea se desfasoara pe circuitul Academiei Titi Aur si sunt meteo sensibile asa ca evenimentele vor fi confirmate saptamanal de catre organizatori pe pagina de facebook EKart ‘ng Slalom. In plus, trebuie sa tineti cont de faptul ca inscrierile se fac numai in saptamana premergatoare sesiunii la care doriti sa participati.

Participarea la sesiunile de prezentare si testare costa fie 54 lei/copil fie 90 de voturi. Da, voturi. Aceste sesiuni sunt sustinute de Gatorade care in schimbul celor 90 de voturi pe care le va primi copilul vostru ii va sustine financiar participarea.

Inscrierea Virtuala se face prin aplicatia de facebook a CKB aici : INSCRIERE VIRTUALA 

Scanează

Contributia parintilor / sustinatorilor la inscriere este de 54 lei – plata cu cardul aici : PLATA INSCRIERE 

Atentie! Contributiile se achita numai cu cardul sau prin transfer bancar (pentru detalii privind coordonatele bancare contactati CKB la numarul 0742gokart). Contributiile NU pot fi incasate CASH.

In cazul in care doriti sa va inscrieti copiii la sesiunea ce va avea loc Sambata, 04.03.2017, puteti accesa cu incerdere linkurile de mai sus. Daca va hotarati pentru o alta data, urmariti  pagina de facebook EKart ‘ng Slalom pentru a verifica daca data dorita a fost confirmata de organizatori.

 

Dupa ce micutul vostru va participa la o sesiune de prezentare si testare veti sti daca kartingul este pentru el un sport sau doar o activitate de agrement. In functie de raspuns aveti urmatoarele optiuni:

e-Karting  varianta de agrement:

Tarife pentru folosirea eKarturilor in regim de divertisment sportiv pentru o durata de:
12 minute – 46 lei (1 sesiune – fara pauza)
22 minute – 80 lei (2 sesiuni – 1 pauza)
32 minute – 105 lei (3 sesiuni – 2 pauze)
– Abonament Lunar – 390 lei (maxim 20 sesiuni/luna, maxim 4 sesiuni/zi) in orarul dedicat programului “ATA eFun Kids“. – Abonament Anual – 4500 lei – Cotizatie anuala ckb Clubul de Karting Bucuresti – SESIUNI NELIMITATE in orarul dedicat programului “ATA eFun Kids“.

Scoala e-Karting & e-Karting pentru competitii:

Cursuri de eKart ‘nG – INITIERE 
Contributie: 539 ron fara TVA + 194 lei – acces circuit.
PROGRAMA: 4 SEDINTE A CATE 60 MIN. – Durata maxima 2 zile
Cursuri de eKart ‘nG – AVANSATI 
Contributie: 1.500 ron fara TVA + 392 lei – acces circuit.
PROGRAMA: 6 SEDINTE A CATE 60 MIN. – DURATA MAXIMA 3 zile
ANTRENAMENTE:
O sesiune de antrenament dureaza aproximativ 6 ore din care aproximativ minim 60 minute de practica / pilotaj , 60 minute teorie si 60 minute odihna , recuperare si divertisment.
Contributia Parintilor / Sustinatorilor la o sesiune de antrenament este de :
148 lei pentru categoria PicoWatt / NanoWatt + 95 lei acces pe Circuit
248 lei pentru categoria MicroWatt / miniWatt + + 95 lei acces pe Circuit
Total contributie pentru un antrenament : 243 lei pentru PicoWatt / NanoWatt si 343 lei pentru MicroWatt / MiniWatt .
– Abonament Lunar – 890 lei (maxim 5 sesiuni/luna ) in orarul dedicat programului “Antrenamente eKart ‘nG“. – Abonament Anual – 4500 lei – Cotizatie anuala ckb Clubul de Karting Bucuresti – SESIUNI NELIMITATE in orarul dedicat programului “Antrenamente eKart ‘nG“.
Competitii eKart ‘nG ATA:
Contributia financiara a Parintilor / Sustinatorilor pentru participarea copiilor la competitiile eKart ‘nG in cadrul Autodromului este urmatoarea :
1. Competitii Locale – 539 lei ( X 6 etape – duminica )
2. Competitii Regionale – 998 lei ( X 3 etape – de sambata pana duminica, 2 manse )
3. Competitii Nationale – 1890 lei ( X 2 etape – de vineri pana duminica. )
Contributia include si antrenamentul din ziua premergatoare competitiei.

In cazul in care  nu puteti sustine financiar participarea copilului vostruO la activitatile e-Karting sau poate nu sunteti convinsi ca micutul vostru merita investitia, Gatorade Romania sustine 100% participarea copiilor la sesiunile de Testari Colective Gratuite. Acestea au loc lunar pana in anul 2021 (o zi in fiecare luna) iar calendarul lor poate fi consultat aici. Va reamintesc ca sesiunile de karting sunt meteo sensibile asa ca trebuie sa urmariti pagina CKB pentru a fi la curent cu eventualele modificari ce pot aparea in calendar.  

Articole pe aceeasi tema