Baby Expo – Septembrie 2010

Ieri a inceput editia de toamna a salonului Baby Expo, si cum Martie nu putea lipsii din post, am luat copilul pe sus, si am plecat sa incercam sa ne aprovizionam cu hainute de toamna. Hainute frumoase, jucarii care mai de care mai frumoase si mai pline de luminite.

Targetul pentru aceasta editie era achizitionarea unei gecute de iarna, a unor body-uri cu maneca lunga si a unor ghetute/cizmulite. … dar nu a fost atins. ๐Ÿ™

Gecutele nu m-au convins de nici o culoare, body-urile (cautam body-uri „de casa” ) aveau fie cusaturi foarte mari si grosolane, iar ce am gasit sa imi placa, nu am gasit numarul Mariei, decat in varianta cu manecuta scurta… ๐Ÿ™ Cizmulite sa imi placa, nu am vazut, iar ghetute… am zarit cateva modele frumoase dar mi-au parut prea impopotionate – pline de floricele sau pietricele stralucitoare. ๐Ÿ™ Am privit cu jind la ghetutele acelea „ca pe vremea noastra” … cele in doua culori asa cum sigur am avut cu totii in copilarie, insa de la departare, combinatiile de culori nu mi-au parut foarte atractive iar aglomeratia de la stand m-au facut sa merg mai departe, fara a apuca sa le „simt” si sa vad cum era talpa.

Ne-a atras atentia canuta „no spill” a celor de la canpol.

Canita Lovi 360ยบ – reprezinta pasul urmator in invatarea independentei. Sistemul de inchidere inovator ii permite celui mic sa bea de pe orice parte a marginii, fara a exista riscul varsarii continutului. Inexistenta duzei ajuta copilul sa-ลŸi dezvolte capacitatea de a bea, in mod natural. Gratie simplitatii sale, canita Lovi 360ยบ este recomandata copiilor de toate varstele dar mai ales celor care nu mai au nevoie sau nu mai vor sa foloseasca biberonul sau canitele antrenament.

SteriTouch insuseste caracteristicile naturale antibacteriene ale argintului care reduce raspindirea bolilor provocate de microorganisme. Studii independente, de laborator, au demonstrat faptul ca SteriTouch reduce bacteriile precum e.coli si MRSA cu pana la 99.99% in doar 24 de ore.

Prietena mea i-a cumparat baietelului ei o astfel de cana si abia astept sa imi comunice rezultatele. In cazul in care vor avea succes in utilizarea canutei (pustiul are 11 luni) la urmatorul targ ne luam si noi! ๐Ÿ˜‰

Plecand cu masina, am facut imprudenta de a nu lua si caruciorul dupa noi, crezand ca ma voi descurca lejer cu Mariuta in brate. Nici ca se putea sa gresesc mai mult de atat. Norocul nostru ca am Matei s-a dovedit un adevarat cavaler si ii mai ceda din cand in cand locul Mariei, uneori, chiar tinand mortis sa impinga el caruciorul. ๐Ÿ˜›

Inainte de plecare am poposit la standul celor de la Nestle, unde am cerut voie sa mancam de la pachet… ca doar si lapticul nostru tot de la ei este. ๐Ÿ™‚ … si cum ne era masa mai in toi, am avut parte de o mare bucurie: la nivelul ochilor mei a aparut o figura dulce si foarte cunoscuta. Cum era de asteptat am fost tare surprinsa. Chiar nu ma asteptam sa le vad acolo. … Micuta domnisoara Bocanila (Catinca) si mamica ei, mi-au facut o mare surpriza si bucurie atunci cand s-au oprit sa ne salute. ๐Ÿ™‚ Le multumesc pentru cele cateva minute pe care ni le-au acordat. ๐Ÿ™‚ E tare frumos sa cunosti oameni despre care citesti atatea si pe care prin prisma lunilor de zile in care ne-am impartasit virtual experientele de viata, ii simti atat de dragi si atat de aproape, cum de altfel zicea si Mirela intr-un comentariu la articolul anterior.

Am fost fascinata pe loc de micuta domnisoara. ๐Ÿ™‚ Pozele nu redau atat de bine realitatea si nici acea personalitate foarte frumos conturata de catre minunatii ei parinti. ๐Ÿ™‚ Felicitari Oana. Aveti o fetita minunata, foarte frumos educata si extrem de bine crescuta. Sper sa reusim si noi sa ne apropiem de „modelul” vostru cu educatia Mariei.

Multumim pentru timpul pe care ni l-ati acordat!ย  A fost o reala placere sa va cunostem! (sunt sigura ca si Maria impartaseste aceleasi convingeri, chiar daca era foarte ocupata cu molfaitul biberonului ๐Ÿ˜›ย  )

Tot in multime i-am zarit pe Ayan si a sa mamica, dar cu care nu am reusit sa interactionez mai mult de un „buna ziua” si „imi pare bine sa te cunosc” – erau prinsi in aglomeratie la unul dintre standuri…. Important e ca ne-am recunoscut reciproc si ca am apucat sa ne salutam. ๐Ÿ˜‰

… si mai cred ca am zarit pe cineva… dar nu sunt sigura. ๐Ÿ™ … si nu prea sunt genul sa ma duc sa salut daca nu sunt sigura ca recunosc persoana – Mirela, voi ati fost cumva ieri in jurul pranzului la Baby Expo? ๐Ÿ™‚

La astfel de intalniri chiar nu ma asteptam. ๐Ÿ™‚ … si recunosc ca am fost tare surprinsa sa vad „cat de mica este lumea”. ๐Ÿ™‚

Cei care nu au apucat sa ajunga la Baby Expo, o pot face pana pe 19 Septembrie, zilnic intre 10:00 si 19:00 si Duminica pana la ora 16:00, in incinta Salii Polivalente.

Articole pe aceeasi tema

37 de comentarii

    1. Merci Alina. Am citit si mi-a placut. Te-am agdaugat si in blogroll (la categoria utile ๐Ÿ˜› ) si promit sa revin sa citesc mai multe dintre recenziile tale.

  1. Buna,
    Imi poti spune te rog, de unde as putea cumpara cana lovi 360? Am cautat pe net dar n-am gasit, intreb ca poate nu am cautat suficient de bine. Ai retinut cumva si ce pret avea?
    Multumesc anticipat !

    Sa-ti traiasca minunea de fetita ! ๐Ÿ™‚

    1. Multumesc, asemenea… banuiesc. ๐Ÿ™‚
      Canuta era in jur de 25 de ron (sper sa nu gresesc). Produsele Canpol le gasesti fie in farmaciile Dona (http://www.farmaciiledona.ro/cautare?keywords=lovi&section=produse) , fie la ei pe site (http://www.canpolbabies.ro/ ), dar trebuie sa achiti transportul prin curier rapid… sau daca nu te preseaza timpul, poti astepta pana in Decembrie, cand banuiesc ca vor fi prezenti la Kidex.
      Sper sa-ti fie de ajutor informatiile.

      1. Multumesc frumos, asa e, avem un strengar caruia ii caut cana din asta.
        Pretul e bun, necazul e ca nu o gasesc, nici la Dona, nici pe siteul lor. Au cani lovi dar nu cea 360 ๐Ÿ™ Intreb la ei pe site, la Kidex n-am cum sa ajung, nu sunt din Bucuresti si nici macar aproape.
        Mersi frumos !

        1. probabil ca e prea nou produsul si nu au apucat inca sa il introduca in catalog. La targ au fost mereu foarte deschisi. Cred ca daca ii suni, iti vor da toate detaliile de care ai nevoie.

  2. Si noi am fost la Baby Expo vineri. Primigi au la Prenatal in Baneasa si la Otter Outlet, la Grand Arena. Sunt frumoase, ce-i drept, nu am vazut insa preturile. Si mai era o firma ce are incaltaminte foarte, foarte frumoasa si de calitate. Au magazin in centrul vechi, iar site-ul este http://www.bondarel.ro/. Eu i-am luat Degetzicii in vara o pereche de sandale de la Panino, iar acum i-am luat niste incaltari din acelea de interior, din piele moale, inclusiv pe talpa. Am vazut cateva modele de ghetute foarte frumoase si mi-au aratat si niste cizmulite care sunt impermeabile. Cizmulitele m-au tentat foarte tare, dar mi-au spus ca la magazin au mult mai multe modele, asa ca ma voi duce acolo.

    O singura data am cumparat body-uri de la Baby Expo (era un set de 7 de la Mothercare la 70 de lei, nici nu am intrebat cum se face ca le au), oferta mi se pare fie ieftina si proasta, fie frumoasa, dar scumpa nejustificat. Ii cumpar de la Marks and Spencer, C&A, Zara, Mothercare, Debenhams, iar de casa de la Tex, cum spune si Maria.

    Am cautat si eu combinezon de iarna sau costumas din doua piese, dar nu am gasit nimic.

    1. Maria Mirabela, merci pentru link. O sa le facem si noi o vizita, cred ca w/e viitor.
      Legat de body-uri, speram sa ma descurc local cu achizitionarea unor hainute de casa iar cumparaturi in adevaratul sens al cuvantului, sa facem in Octombrie, cand urmeaza sa ajungem la Roma.
      Pana la urma am ajuns ieri in Cora si i-am luat cateva de la Rom Baby, urmand sa mai ajung si la Carrefour sa mai iau cateva… si cred ca-i vor ajunge iarna aceasta. (sper!)

  3. Gabi , vezi ca au magazin in Bucuresti , cei de la Primigi.il gasesti pe link ul ala de la articolul scris de mine.Au data si adresa.Din pacate n am ajuns la magazin , desi e in orasul nostru, i am luat de la Zara , dar o s amerg sa ma aprovizionez de iarna cu ghetute ;).Nu te am uitat , cum ajung , te sun.Si eu sunt foarte multumita de incaltamintea Primigi si body urile Rombaby , de care vorbeste Oana.Sunt romanesti , bumbac foarte bun , finute , toate culorile.Chiar sunt fff bune ;).Pupam

  4. De primigi am auzit si de la mamica Dariei (http://povesteadarieinicole.wordpress.com/ )
    … se pare ca au fabrica in Pitesti. Avand in vedere ca suntem la prima pereche de ghetute, mi-e un pic teama sa ii cumpar ceva fara sa probez. … O sa ma interesez de magazine in bucuresti unde pot gasii asa ceva.
    Cat despre bodyurile de la Rombaby, parca tot la ea am am auzit. Recunosc ca nu le-am vazut in magazine, dar le voi cauta.
    Multumesc mult pentru recomandari.
    …cat despre intalnirea de Craciun: abia astept. Speram ca atunci va va intampina o Marie mergatoare si neflamanda ๐Ÿ˜› astfel incat sfioasa domnisoara Catinca sa o poata jughinii in voie. ๐Ÿ™‚
    Pupam cu drag!
    Drum bun sa aveti si bafta la gradi!

  5. Scuze de off-topic dar am si eu o mare rugaminte …imi poti da si mie mai multe detalii despre camillia?de unde ?in cat timp a ajuns?pret?iti las mes-ul meu :mirela_zaharia1984.pup .

  6. In primul rand multumim pentru cuvintele frumoase si pentru laude! ๐Ÿ˜€ Esti extrem de draguta! Ne-a facut foarte, foarte mare placere sa va cunoastem „live”…mai ales pe mititica voastra care este mult mai mare decat pare in poze si este o scumpete si o frumusete de bebel- m-au vrajit ochisorii aceia mari! Sincer, mi-as fi dorit sa stam mai mult cu voi, dar noi eram deja dupa o runda „de foc”, batusem tot targul si domnisoara Cati, dupa cum bine ai vazut, era cam obosita si avea „urechile lungite de foame”. Eu sper sa ne vedem intr-o ambianta mai linistita data viitoare cand venim in tara, adica in preajma Craciunului. Ea oricum a fost putin nemultumita ca nu s-a apropiat de Maria ca nu avea loc, dar nu si-a exprimat nemultumirea de fata cu tine ca i-a fost rusine. Multumim din nou pentru aprecieri si ii dorim din suflet Mariei sa creasca mare si sanatoasa…ca frumoasa este!
    In alta ordine de idei…eu am fost extrem de multumita de body-urile de la Rombaby (parca asa se numea firma). Sunt subtirele si merg bagate pe sub orice, s-au comportat foarte bine la spalat si nici nu au cusaturi grosolane (si eu am problema asta). Mai este o firma de la care i-am tot luat cand a fost Baby Expo…parca se numea Kara- este intotdeauna pe unul din culoarele laterale (alea lungi) de la parter. La ei mi-au placut body-urile cu maneca lunga care sunt dintr-un bumbac gros, au mers foarte bine toamna si iarna. In ceea ce priveste incaltamintea (si eu am probleme cu astea impopotonate!:D) iti recomand cu multa caldura marca Primigi…eu si acum caut ca o nebuna sa-i cumpar Catincai numai de la ei. Cu Primigi a invatat sa mearga, au fost absolut exceptionali (si ghete, si sandale). Din Romania i-am luat de la magazinul Lalu…erau langa Ateneul Roman, dar s-au mutat…cauta-i pe net ca au si magazin online. Catinca a avut tot felul de „firme” si Ortopedia (nu a putut merge cu ei deloc) si Minimen (s-au scofalcit cam repede)…cel mai bine s-au comportat Primigi. La ghete si cizme am fost multumita si de o firma romaneasca care apartine unei familii maghiare- se numeste Hokide. Chiar i-am luat si acum cizme de la ei, dar pentru bebei nu prea aveau mare lucru de aceasta data. Oricum, tine-i minte pentru urmatoarea editie pentru ca si ei merita- raportul calitate/pret este super, sunt imblanite si bine lucrate (nu a intrat apa, nu s-a tocit blanita inauntru).
    Va pupam mult frumoaselor!

  7. In primul rand multumim pentru cuvintele frumoase si pentru laude! ๐Ÿ˜€ Esti extrem de draguta! Ne-a facut foarte, foarte mare placere sa va cunoastem „live”…mai ales pe mititica voastra care este mult mai mare decat pare in poze si este o scumpete si o frumusete de bebel- m-au vrajit ochisorii aceia mari! Sincer, mi-as fi dorit sa stam mai mult cu voi, dar noi eram deja dupa o runda „de foc”, batusem tot targul si domnisoara Cati, dupa cum bine ai vazut, era cam obosita si avea „urechile lungite de foame”. Eu sper sa ne vedem intr-o ambianta mai linistita data viitoare cand venim in tara, adica in preajma Craciunului. Ea oricum a fost putin nemultumita ca nu s-a apropiat de Maria ca nu avea loc, dar nu si-a exprimat nemultumirea de fata cu tine ca i-a fost rusine. Multumim din nou pentru aprecieri si ii dorim din suflet Mariei sa creasca mare si sanatoasa…ca frumoasa este!
    In alta ordine de idei…eu am fost extrem de multumita de body-urile de la Rombaby (parca asa se numea firma). Sunt subtirele si merg bagate pe sub orice, s-au comportat foarte bine la spalat si nici nu au cusaturi grosolane (si eu am problema asta). Mai este o firma de la care i-am tot luat cand a fost Baby Expo…parca se numea Kara- este intotdeauna pe unul din culoarele laterale (alea lungi) de la parter. La ei mi-au placut body-urile cu maneca lunga care sunt dintr-un bumbac gros, au mers foarte bine toamna si iarna. In ceea ce priveste incaltamintea (si eu am probleme cu astea impopotonate!:D) iti recomand cu multa caldura marca Primigi…eu si acum caut ca o nebuna sa-i cumpar Catincai numai de la ei. Cu Primigi a invatat sa mearga, au fost absolut exceptionali (si ghete, si sandale). Din Romania i-am luat de la magazinul Lalu…erau langa Ateneul Roman, dar s-au mutat…cauta-i pe net ca au si magazin online. Catinca a avut tot felul de „firme” si Ortopedia (nu a putut merge cu ei deloc) si Minimen (s-au scofalcit cam repede)…cel mai bine s-au comportat Primigi. La ghete si cizme am fost multumita si de o firma romaneasca care apartine unei familii maghiare- se numeste Hokide. Chiar i-am luat si acum cizme de la ei, dar pentru bebei nu prea aveau mare lucru de aceasta data. Oricum, tine-i minte pentru urmatoarea editie pentru ca si ei merita- raportul calitate/pret este super, sunt imblanite si bine lucrate (nu a intrat apa, nu s-a tocit blanita inauntru).

  8. iar de haine eu sa stii ca n-am gasit mare lucru niciodata la baby expo. bag comenzi la mothercare catre pot, mai iau de prin magazine, iar pentru din astea de casa- si sa vezi mizerie cand ajungeti la mancare- iau tex. erau 4 body-uri 400 si ceva de mii parca, la fel pantaloni, super ok la pret. si n-are decat sa puna toti morcovii pe ele

    1. deja mancam de aproape doua luni! ๐Ÿ˜€ Babetica zici ca o strange de gat si trage de ea de zici ca mai are putin si se spanzura… iar body-urile de casa … nu cred sa fi scapat 3 nepatate. ๐Ÿ˜€ Merci de sfat. Data viitoare cand mergem la cumparaturi o sa zabovesc mai mult la hainute.

  9. n-am vazut prosoapele de care zici tu. eu m-am dus pe punct ochit, ca sa zic asa, ca trebuia sa ajung inapoi in celalat capat al orasului. eu am luat unele de la babyono, se vand cum intri รฎn dreapta, ultimul stand pe dreapta. oarecum vizavi de cocodrillo. o amestecatura unde vand si jucarii si diverse altele.

    1. aia cu prosoapele de care ziceam eu, nu vindeau altceva in afara de prosoape… si chiar m-au atras atentia ca aveau un stand dedicat exclusiv prosoapelor… care era gol!

      1. eu am luat din ikea un prosop super ok, absorbant, alb cu bordura rosie in carouri, pe care-l folosesc si acum. E dreptughiular, are gluga la mijlocul dreptunghiului si la apatul glugii o agatatoare. Pe mine nu ma interesa aspectul ala ca nici acum n-am curier in baie, dar prosopul e nemaipomenit si cred ca au sia cum de-astea.

  10. Oh, dar ce mฤƒmicuศ›ฤƒ pretenศ›ioasฤƒ avem! Abia aศ™tept sฤƒ creascฤƒ Mฤƒriuศ›a voastrฤƒ! Sฤƒ vedeศ›i atunci mofturi ศ™i รฎmbufnฤƒri รฎn alegerea hฤƒinuศ›elor! ๐Ÿ˜€

    1. Ma bucur sa te „reaud”, Melania. ๐Ÿ™‚
      Nu imi consider pretentiile exagerate. Cer doar calitate la preturi de bun simt. Nu vreau sa dau 20-30 de ron pe un body al carui desen sa se ia inainte de prima purtare, adica la spalat… cum am patit deja, si nici nu vreau sa imi incalt copilul cu ghetute pline de pietre stralucitoare si de briz – brizuri cu floricele sau ciucurei, eventual si in culorile vantului turbat. ๐Ÿ™‚ Cat despre nasturii, capsele imense si fermoarele grosolane, parca am mai zis mai demult…
      … si piata e doldora de astfel de produse!
      De-o fi sa faca mandra mea mofturi, pai sa faca! Si eu am facut! ๐Ÿ˜‰ Asa ca ar avea cu cine semana… Cred ca as lasa-o sa isi faca de cap, pana se invata minte.
      Nu cred ca pot sa rezolv ceva cu un copil „cu personalitate” daca ii impun anumite lucruri. O voi incuraja sa decida singura invatand-o sa cantareasca toate datele, iar de va fi capoasa si va refuza sa gandeasca, o voi lasa asteptand aproape sa „explodeze” situatia si o voi ajuta sa le dreaga, sperand ca va invata ca data viitoare sa le cantareasca mai bine.
      Am vointa, stiu! ๐Ÿ˜€

  11. stai, nu e la romexpo? sau e? sau la polivalenta?sau unde, la polivalenta pana la 19???hai ca sunt din cale afara de coerenta..

  12. body-uri super ok de casa sunt in carrefour, de la tex. dar tot asa, sa te uiti la dimensiuni. eu smarandei i-am luat de 12 luni si sunt deja fixe. la baby expo n-am vazut mare lucru la body-uri, plus ca sunt mai scumpe si mai proaste. eu m-am dus targetat dupa prosoape de baie, ca cele pe care le aveam au ramas mici. si luasem din intimplare unul la editia trecuta, acum mi-am facut stoc.

    1. Maria, recunosc ca nu m-am uitat la bodyurile acelea. Nu ca as ocolii locul, din contra Maria chiar are cateva rochite si bluzite de la tex…. dar nu m-a dus capul sa ma uit si la body-uri… ma tot gandeam ca la baby expo o sa gasesc tot ce imi trebuie.
      Prosoape i-ai luat din acelea albe la care fac reclama cum ca ar fi super- ultra absorbante ? … am zarit un stand cu asa ceva pe una din laterale si chiar eram curioasa daca sunt asa bune cum le lauda…

  13. Nu,nu am fost ieri la Baby Expo.Intentionam sa merg ieri dupa-amiaza cu o prietena dar ne-am schimbat planurile.Si nici nu cred ca mai ajung,mai ales daca-i aglomeratie .Si noi tot cam asta cautam cizmulite,gecuta si puloverase de iarna dar daca zici ca nu ai gasit nimic interesant…mai bn cautam in tihna prin magazine cand avem timp.

    1. bine ca nu m-am dus la tanti pe care am confundat-o cu tine!!! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€
      Cred ca varianta cu magazinele e de preferat…. sau poate la categoria vostra de varsta gasiti ceva sa va fie pe plac. ๐Ÿ˜‰

  14. Am fost si eu ieri dimineata, dar nu prea m-a atras nimic. Tot bodyuri cu maneca lunga vanam si am luat unele de la nan, de 18 luni. Dar acasa mi-am dat seama ca sunt mici, adica nu ajung sa le prind intre picioare. Asa ca ai grija la marimi. Eu am mai luat de nan si calitativ mi s-au parut ok. Tu ziceai ca nu ai gasit marimea Mariei, dar daca au marimi mai mari poti sa iei linistita ca se potrivesc:)). Eu trebuia se pare sa iau pentru 2 ani ca sa-i vina acum bine Andreei.