Prima lectie de inot – varianta Marioreasca

… am precizat varianta, deoarece urmeaza si varianat Vladimireasca, in maxim un an. πŸ™‚

Pentru ca pitica mea iubeste tare mult apa, am decis sa o dam la inot… si cum eu deja frecventez o piscina, nu a mai fost nevoie sa imi bat capul prea mult cautand locatii. πŸ™‚ … iar oferta locatiei aleasa este chiar buna: un instructor lucreaza cu maxim 4 copii, copii intra intotdeauna primii (adica inaintea orelor de aquagym sau aquabike, beneficiind astfel de apa proaspat filtrata) si pretul unui abonament de 4 sedinte este de 180 lei. Rezonabil fata de ofertele celorlalte locatii din Bucuresti care organizeaza cursuri de inot pentru copii.

Aveam ceva emotii in privinta reactiei ei la vederea piscinei, deoarece a fost prima „apa mare” cu care a intrat in contact. S-a temut putin la inceput, asa ca a fost nevoie sa ma dezechipez rapid si sa intru eu cu ea in piscina. Nu a vrut colac, nici „fluturasi” (cei gonflabili care se prin de brate)… la inceput s-a agatat precum o maimuta de gatul meu. Incet incet am inceput sa inot cu ea in brate, apoi ne-am jucat cu jucariile pe care instructoarea le pusese in bazin, si usor- usor am convins-o sa poarte „fluturasii”. In joaca, a trecut in bratele instructoarei iar eu am mai ramas in bazin ca sa ne jucam cu mingiile… ea a inceput sa se lase trasa prin apa de instructoare, iar eu m-am indepartat incet-incet, pana am iesit din bazin. πŸ™‚ In total, nu cred ca am stat prea mult peste 10 minute in bazin.

I-au fost suficiente! πŸ™‚ Finalul sedintei a prins-o fara „fluturasi” la maini, tinandu-se singura de o bagheta din spuma. πŸ™‚ … nu tot timpul singura. … ca incepea sa se panicheze putin daca instructoarea se indeparta prea tare. πŸ™‚ … oricum, a primit laude pentru curaj! πŸ™‚

Β  Β  Β 

Acum, abia asteapta urmatoarea lectie de inot! πŸ™‚ … dar pana atunci, mai avem de bifat o „prima data” : prima lectie de (pre)balet – Marti @Atelierul Pas Boutique.

Articole pe aceeasi tema

14 comentarii

  1. Imi poti spune, te rog mult, cum se cheama piscina une mergi cu Maria? Caut si eu ceva pentru baietelul meu de 1 an si 10 luni si ce am gasit este la un pret mult prea mare pentru bugetul meu.

    Mersi,

  2. am gasit intr-o postare mai veche, nu mai este nevoie de raspuns.

    mersi mult,
    Vali

  3. Buna Gabi,

    Imi poti spune, te rog mult, cum se cheama piscina une mergi cu Maria? Caut si eu ceva pentru baietelul meu de 1 an si 10 luni si ce am gasit este la un pret mult prea mare pentru bugetul meu.

    Mersi,
    Vali

    1. @sleepy, da. e mai „crizata”… traim etapa cu tantrumuri din plin! πŸ™‚ Nici o reactie nu mai este previzibila… totul se rezuma numai la dispozitia de moment…

  4. Pai incercam piscina la mare, nu are cum sa fie mai aglomerata decat cea la care merg eu, unde e plin de boraci la cursuri de inot :))

    1. @sleepy, la noi a fost bine.. am fost noi doua, antrenoarea si inca o mamica si fetita ei. πŸ™‚ E drept nu e mare piscina, dar a fost suficient. Azi se duce prima data fara mine.. πŸ™‚ sper sa fie la fel de curajoasa! πŸ™‚

  5. Si eu vreau sa o duc la inot! Dar piscina la care merg eu nu are o politica very baby friendly :(. Iar la Baby Spa costa enorm, mai ales daca nu ii place. Am zis ca astept sa vad cum reactioneaza la mare si in functie de asta ne hotaram.

    1. @sleepy, daca imi permiti o sugestie… incercati piscina inainte de mare. undeva unde nu e aglomerat. Aglomeratia si stopirea involuntara (de catre cei din jur) ii pot speria pe cei mici… nu-s specialista… dar la ai mei asa a fost… si mai stiu inca cativa la care se aplica „regula”