Licitam si impreuna descorsetam copilaria Andreeei!

Va mai amintiti de Andreea? Daca nu, promit sa nu va mai las sa uitati! .. cel putin nu pana cand se strang banii pentru operatie.

Nu am primit inca calculatia oficiala din partea Spitalului Monza unde se va efectua operatia micutei, insa am aflat din surse sigure (im doresc din tot sufletul sa cred) ca, desi operatia costa 24500 de lei (excluzand implanturile) si investigatile preoperatorii costa cca 2000 de lei, mai sunt necesari pentru operatie doar 17200 de lei. Asta pentru ca echipa de chirurgi va renunta la onorariu (9300 lei) si pentru ca impanturile vor fi oferite de fundatia SERADin cei 17200 de lei necesari, colegii Andreeei au strans cca 1800 de lei plus 100 de euro, in cont s-au strans din donatii cca 170 de lei  si mai exista o promisiune din partea angajatorului mamei care doreste sa vireze in contul clinicii suma de 5000 de lei.  Ne mai raman de strans cca 10.000 de lei.

Asa-i ca putem sa o facem pana la sfarsitul anului?

Pentru a inlesni procesul de strangere de fonduri, cu sprijinul Crazy Designs, Deliei, Luminitei, Bogdanei, Nicoletei, …si am impresia ca lista nu se va opri aici, am startat o licitatie online. Pentru voi poate fi un bun prilej sa achizitionati cadouri de Craciun pentru cei dragi si in acelasi timp sa faceti si o fapta buna.

Va poftesc sa aruncat un ochi la produsele deja postate si sa fiti atenti la cele ce vor urma sa apara. Se anunta un voucher Lilutesa, rochii numai bune de purtat de Revelion si multe altele (sper eu).

Va place ceva? Comentati la poza produsului anuntand ca il doriti, agreati cu donatorul produsului metoda de livrare, virati suma in contul deschis pe numele mamei Andreeei si produsul e al vostru!
Multumesc.

Articole pe aceeasi tema