Numai maine nu e Vineri! .. Ba e!

Românii_au_talent_boicot
sursa foto: ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Rom%C3%A2nii_au_talent_logo.png editata de subsemnata

Week-endul trecut, ba chiar si Luni si Marti, a vuit online-ul despre prestatia Mihaelei Radulescu la Romanii au talent. De doua zile e pace. Supararea pare ca a trecut iar Pro TV-ul se pregateste sa difuzeze inca o editie a showului Romanii au talent.

Eu v-am spus ce cred despre subiect. Multi dintre voi ati evitat subiectul. Nu si Bogdana, Diana sau Corina .

Nu stiu ce aveti voi de gand sa faceti, insa eu una condamn decizia Pro TV-ului de a lansa pe post asa ceva (da, au facut-o constienti de implicatii) asa ca Romanii au talent iese din lista emisiunilor pe care le-as fi urmarit intr-o banala zi de Vineri.

Imi pare rau pentru romanii talentati ce vor performa in editile viitoare, insa Pro TV nu merita sa le fac audienta pentru ceea ce promoveaza cu buna stiinta.

Posed o telecomanda si Vineri seara voi face uz de ea pentru nu lasa sa ruleze Romanii au talent!

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii

  1. E clar ca au vrut sa faca ceva (in plus!!) ca sa socheze? Pentru ce? Poate ca era unul din putinele showuri simple, reusite- daca ma gandesc mai bine nu era simplu, plictisitor nu era.
    Eu nu ma prea uit, mai prindeam cate ceva cand o vizitam pe mama.
    Dar nu, nu as lasa o emisiune deoparte, daca mi-ar placea formatul- doar pentru ca nu mi-a placut odata.
    E ca si cu blogurile draga Gabi- gandeste-te ca scriu odata ceva aiurea, ma judeci prin prisma acelei postari- sau invers si… nu merita.

  2. Eu nu m+am uitat nici vinerea trecuta.
    Chiar si la ultima editie, cand l-am sustinut pe Leon Madgan, m-am uitat abia din semifinale, pentru ca eu cred ca la faya asta sunt multi care se fac de rusine, spun tot felul de penibilitati si e total nepotrivit sa te uiti, mai ales cu copiii, la asa ceva.

    1. ai mei nu se uita nici macar la semifinale.. nu ii atrag showrile de gen, dar daca ar fi interesati probabil si eu as vrea sa ii feresc de penibilitatile prezentate la preselectii. .. dar de acum ii voi feri de tot.