Am deschis sezonul petrecerilor

Gata, am spart gheata! Am fost la prima petrecere de, cu si pentru copii! … Am mai avut o tentativa pe la inceputul lunii iunie, insa nu am reusit sa ajungem decat la petrecerea pentru adulti. De data aceasta am bifat prima petrecere cu prichindei cu ocazia implinirii celor 5 anisori ai Biancai.
Ne-a placut tare mult la petrecere pentru ca fiind cel mai mic bobocel, toti ne acordau atentie! 😀 … Ne-am speriat putin atunci cand au inceput toti copii sa cante La Multi Ani, dar am iesit putin la aer si ne-a trecut! 😉



Articole pe aceeasi tema

11 comentarii

  1. Cat o crescut Mariuca…ptiui sa nu se deoache , scumpetea!
    Mamico , la 174 ai mei eu am 90 de kile…asa ca cele 76 ale tale te avantajeaza numai bine…Pusi! 😀

    1. Ana Maria, trebuie sa ajung de unde am pornit… adica la 60 de kg. Nu de alta, dar sigur mai vrem un bebe intr-un viitor nu foarte indepartat si ma ingrozeste gandul ca as putea trece de cele 102 kg la care am ajuns cu Maria…. Mi-e teama ca daca nu ma mobilizez acum va fi muuult mai greu dupa aceea… 🙁

  2. puteam sa jur ca Bia si Rares sunt de aceeasi varsta… 😀 Si traiesc cu impresia asta de cativa ani… Ii voi cere scuze cu prima ocazie.

  3. Daca voi a-ti fost la petrecerea Biancai cu ocazia implinirii a celor”5 anisori” care de fapt au fost 4 anisori …la anul nu mai mergeti nu?!?! Hi hi hi ce rautacioasa sunt, nu-i asa?

  4. Mamico , fura tot , toate ideile , tot ce se poate , ca uite acusi acusi , se face Maria de 1 anisor si sa vezi petrecere atunci ;)!Sunteti minunate , dragutelor!Imbratisari de la noi!

  5. Grasunici,esti o scumpica!ce atenta se uita ea la ce se intampla!Ce repede trece timpul!Parca ieri citeam ca ai avut primele contractii false.Va pupam cu mare drag si ne bucuram ca ati revenit pe blog,ne era dor de voi.

  6. salut gata te-am adăugat si eu 🙂

    în legătura cu întrebarea ta, din păcate nu vă pot ajuta… sund doar un fan înrăit al tatuajelor şi nu fac eu tatuaje. Dar dacă sunteţi din Arad vă pot îndruma 🙂