Suntem praf!

Noi doi, Maria nu! Avem o imunitate de toata rusinea. Sorin a venit de la Roma racit cobza, iar eu am rezistat eroic pe baricade pana acum 3 zile. Acum am parte de febra, frisoane, tuse seaca si mai nou varsaturi.

Nu cu mult timp in urma, citeam postarea Carlei si ma gandeam ca trebuie sa facem ceva sa ne schimbam proastele obiceiuri cu tratatul dupa ureche. Si am ramas cu ganditul… Dar acum, chiar gata!

Am discutat cu doctorita Mariei sa ne ia si pe noi in evidenta si sper ca in cursul acestei saptamani sa pot rezolva tot ce implica schimbarea medicului de familie. De cum ne vom vedea mutati, incepem cu cate un set complet de analize. Eu mi-am facut de nevoie analizele in timpul sarcinii, insa Sorin nu s-a mai lasat intepat de patru – cinci ani. Halal exemplu suntem, nu?

Articole pe aceeasi tema

23 de comentarii

  1. echinaceea e super buna, iti spun din experienta. eu raceam ingrozitor, ma tinea 2 saptamani, cu tusit oribil, aproape sa ma inec, etc. ce sa zic, cosmar….am inceput sa iau echinaceea in lunile cu r-septembrie-aprilie adica- si cred ca am mai racit de 2 ori in cativa ani, si usor
    altfel, nici eu nu ma duc-tratez-verific. adelin zice ca-s vrajitoare. sunt rupta de spate, ma trezesc noaptea de durere, dar nu cedez :))

    1. @maria coman, dureri de dpate cu trezit in miez de noapte am avut si eu, dar mi-au trecut cu cateva sedinte de parafina … si masaj periodic cu diclofenac (min 1 pe saptamana)
      echinaceea ma duc maine sa cumpar.

  2. să vă faceţi bine cât mai repede. Maria are nevoie de voi sănătoşi, atenţie să nu o răciţi şi pe ea. din păcate şi la noi în familie răceala e la ea acasă. eu m-am răcit de la mami, care la rândul ei a luat răceala de la bunica. tati e singurul caqre a scăpat. suntem cu batista bebeluşului şi toate celelalte medicamente permise, mult ceiuc cu lămâiţă şi picături pentru năsuc. în fiecare noapte ne trezim să eliberăm năsucul…

    1. @Raluca, multumim. Sper din suflet. Incerc sa stau cat mai putin in preajma ei si o bag la inaintare mai mult pe bunica, si folosim si masti… Sper sa fie suficient.

  3. Eu pot sa spun ca analizele le avem bune amandoi dar el saracul tot mereu vine acasa cu cate una. Mai nou luam toti ulei de catina. se pare ca functioneaza 😉

  4. Ne inscriem in club! Si noi toti trei suntem virusati, mai rau ma chinui cu Alesia, care are niste accese de tuse foarte urate, suntem sub tratamente, aerosoli si tot tacamul. Uff! Va uram ce ne dorim si noi – sanatate!

  5. Cunosc…eu sunt la pamant cu imunitatea, mereu aduc raceli in casa. Iau de cateva saptamani un sirop naturist cu echinaceea si propolis…sper sa ma ajute.
    Ma tot gandesc si eu la analize pentru amandoi…dar pana ne urnim…
    Bravo voua ca v-ati hotarat!
    Multa sanatate, va pupam.

    1. @Luminita, trebuia sa ne urnim! … si la fel trebuie sa faceti si voi. 😉 O sa caut si eu un sirop cu echinaceea, ca am auzit numai de bine despre..
      Multumim pentru urari si va dorim asemenea. Pupacim si noi.

      1. @g.cojocaru,
        Sirop cu echinaceea si propolis iau eu, de la Hypocrate, poate te ajuta informatia.
        Ma gandesc cand o sa mergem cu pitica sa-i facem niste analize peste 2-3 luni, poate ne intepam si noi…puterea exemplului, nu? 😉

        1. @Luminita, merci frumos. Sper sa gasesc si aici la mine la tara 😛 … ca tare nu am chef sa ma avant spre centru sa stau sa caut.
          Cat despre analize… daca tot nu-i bine nici la voi, poate mergeti acum pana da vremea cu adevarat rece… ca asa mai aveti o sansa sa reparati ceva pana sa ne napadeasca dusmanul imunitatii – iarna. 😛