Bannerele campaniei pentru Bibi

CriticoMamica e o Zana, intocmai cum spune profilul ei de facebook. 🙂 Ea este responsabila de designul digital al campaniei de strangere de fonduri pentru Bibi initiata de Bogdana si a creat niste minunatii de bannere pe care va invit sa le preluati si sa le postati pe blogurile/site-urile voastre; daca se poate sa va convingeti si prietenii sa faca la fel ar fi minunat! 🙂
Nu trebuie sa le pastrati prea mult postate. Sase zile sunt suficiente: intre 10 si 16 Decembrie 2011.
Si daca tot le preluati, dati si un SMS la 848, dar NUMAI in perioada 10-16 Decembrie; atat este valabil numarul pentru donatii.
Daca veti vrea sa donati mai mult de 2 euro puteti utiliza numerele de Romtelecom (care sunt valabile tot in aceeasi perioada) sau puteti dona direct in contul tatalui lui Bibi:
0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel
cont (lei) RO24 BTRL 0140 1201 N396 55XX  – Banca Transilvania
Titular cont: Filip Bogdan-Liviu
In perioada 10-16 Decembrie Bibi are o sansa enorma, oferita de Fundatia Mereu Aproape, dar pentru a valorifica la maxim aceasta mana intinsa, este nevoie ca semenii sai sa fie informati ca pot dona. Un SMS in valoare de 2 Euro ii poate salva viata.
Zilele acestea trebuie sa ne mobilizam pentru Bibi! Dana a facut-o, Luminita la fel, de Bogdana nici nu mai are rost sa spun. Ca ele, multi dintre voi deja ati facut-o, insa Bibi are nevoie de un efort si mai mare din partea noastra. Si putem!
Impreuna il putem ajuta pe Bibi sa stranga banii necesari transplantului!  Pe zi ce trece, „echipa” campaniei se mareste – note to sefl: fa-ti timp sa faci o lista cu toti cei implicati. Acest lucru ma bucura, dar Bibi are nevoie de si mai mult de atat.
Astazi, am dus la standul Lilutesa de la BabyExpo niste flyere informative despre posibilitatile de donare si dupa ce am discutat cu jumatatea masculina a HipHip-ului (Cristina nu era la stand cand am ajuns eu), am lasat si la ei la stand niste flyere. Sa ajuti nu e greu! Sunt increzatoare ca vor reusi sa le imparta si astfel vor afla mai multi despre cazul lui Bibi.
Doamnelor, Domnilor, haideti sa ne mobilizam!! Impreuna il putem ajuta pe Bibi sa traiasca!

125×125

250×250

180×400

150×500

125×600

Articole pe aceeasi tema

12 comentarii

  1. Gata Gabi. Am rezolvat problemele bannerelor. Sunt toate ok la mine pe blog. Si tie ti am trimis un doc pe mail cu codurile. Imi cer scuze pentru erori.

    1. @iulia, am incercat si eu si nici la mine nu a mers… 🙁 Mai incerc, daca nu reusesc o voi ruga pe creatoarea lor sa verifice ea maine dimineata. revin cu vesti