Relaxare…

Povesteam, nu cu mult timp in urma, ca am inceput sa merg la masaj. Scopul meu e bine determinat: sa slabesc, dar masajul nu face numai atat; masajul relaxeaza. Iar cel care ma maseaza pe mine are o tehnica sublima pentru spate – un masaj facut cu antebratele. E divin! ๐Ÿ™‚

… Si pentru ca relaxarea nu dauneaza ๐Ÿ˜‰ , impreuna cu cei de la salonul la care merg, ne-am gandit sa va invitam si pe voi sa va relaxati. Salonul Nefertiti Body Care doneaza o sedinta (50 de minute) ย de masaj combinat (anticelulitic si de relaxare) pentru Bibi.

Pentru voi e o „win-win situation” : va relaxati salvand ย o viata. Pe a lui Bibi! ๐Ÿ™‚

Daca o vreti, o puteti achizitiona de pe pagina de facebook a lui Bibi, achitand contra valoarea acesteia in contul tatalui lui Bibi (gasiti detalii pe blogul lui) si trimitand dovada platii la pentrubibi[at]gmail.com.

Adresa salonului este: Str. Hagi Ghita, nr. 42, sector 1, Bucuresti.

Primul venit, primul servit! ๐Ÿ™‚

 

… nu uitati, astazi este ultima zi in care puteti dona 2 euro trimitand un SMS la numarul 848!

P.S.: persoanele care din diverse motive nu doresc sa fie masate de o persoana de sex masculin se pot programa la una dintre cele doua angajate de sex feminin ale salonului. ๐Ÿ™‚

Articole pe aceeasi tema

7 comentarii

    1. @Monis, sunt deschisi si sambata si duminica… si cred ca au deschis de la 8 la 21… dar nu sunt sigura-sigura (in timpul saptamanii asta e programul. Daca vrei, suna la numarul de telefon de aici: http://www.facebook.com/pages/Nefertiti-Body-Care-Salon/213875452010013?sk=info si te programezi in functie de disponibilitatea lor. Daca nu ai cum sa faci plata online in contul lui Bibi, poti achita si acolo, si iau eu banii de la ei si ii depun la banca.

  1. Ah, vad ca a scris cineva pe facebook… ce rau imi pare, e la o strada de mine, ma si vedeam pe masa de masaj.. ๐Ÿ™