Zeul urechii exista!

Se numeste Andrei Borangiu si este medic specialist ORL cu competente in chirurgie endoscopica ORL, laser in ORL si audiologie. El este „dotolul tumos” al Mariei. Singurul care a vazut o sansa in evitarea timpanotomiei pe care alti 3 ORL-isti o dadeau ca inevitabila in vindecarea otitei care ii da de furca Mariei.  Inca nu suntem 100% safe dar semnele sunt incurajatoare. De ieri am renuntat la branula si am revenit la antibiotic pe gura. Inca 5 zile, dupa care urmeaza o alta reevaluare a urechii afectate de otita. Mie imi e putin teama, dar medicul este increzator si asta imi da si mie curaj. OMUL acesta stie bine ce face si are harul acela normal dar totusi rar de a explica parintilor afectiunea, tratamentele si investigatiile; in plus este unul dintre acei medici care nu si-au ales o specializare pediatrica numai din motive de lipsa de locuri la alte specializari – iubeste copiii.

Nu sunt convinsa ca scapam de timpanotomie, dar chiar si daca ajungem acolo, am certitudinea ca medicul Andrei Borangiu a incercat TOT pentru a o evita.

Daca aveti nevoie de un ORL-ist pediatru, vi-l recomand din inima. Il gasiti fie la Budimex, fie la Medlife. Eu una recunosc ca dintre aceste doua alternative prefer Medlife-ul. In Budimex, pana la medicii care fac minuni, te mananca directivele managerului spitalului…

Articole pe aceeasi tema

11 comentarii

  1. Sanatate multa la pitici, Gabriela!!!!

    Irina, comentariul tau m-a ajutat intr-un moment in care caut un dr ORL bun ptr o problema careia nu reusesc sa ii mai dau de cap. Imi fac programare la Institut cu prima ocazie. 🙂

  2. bravo, ma bucur ca sunteti mai bine si sper sa scapati cu bine de tot. salutari doctorului frumos, desi nu ne-am mai vazut de mai bine de 1 an, nu stiu daca ma mai tine minte!
    pupam

  3. Dar ce s-a intamplat ca sunt in urma cu povestea voastra
    Medicul vostru e „cute” Apropo, daca-mi fac asigurare privata din aia „full” pot sa mi-i aleg pe cei mai draguti sau trebuie sa merg la cine sunt trimisa ?
    Ai zambit?

    1. de zambit am zambit! cat despre alegerea medicilor, chiar nu stiu ce va presupune asigurarea full. Astept cu interes noua legislatie…. dar cred ca-i vei vrea pe cei mai buni nu doar pe cei mai aratosi. 😉

      S-a intamplat ca de 2 luni ne plimbam pe la medici si nu reusim sa dam de cap unei otite. are deja la activ aproape 30 de zile de antibiotic…Pana sa ajungem la dr. Borangiu toti care o vazusera recomandasera operatia…acum speram sa scapam de otita fara operatie.

  4. sa stii ca doctori buni gasesti la Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala O.R.L. „Prof. Dr.D.Hociota”. Oamenii astia chiar isi dau interesul pentru fiecare pacient.

    1. stiu, dar am preferat un medic specializat in pediatrie… fii-mea nu a implinit inca 3 ani… Oricum am ajus Vineri la Institut cu fii-mea si cu bunica mea, care are si ea o infectie la urechi, si fii-mea a avut grija sa povesteasca medicului ca si ea e bolnava la urechi… samd. Medicul m-a intrebat daca vreau sa o consulte si pe ea si i-am raspuns ca nu e nevoie, apoi a intrebat ce medic o vede. Cand a aflat ca e pacienta doctorului Borangiu, mi-a spus „ati ajuns bine la Budimex, doamna. Foarte bine.”
      Ma gandesc ca doar un medic excelent se bucura de acest tip de aprecieri din partea colegilor de breasla. 🙂