Ne laudam cu dintii

Am reusit, in sfarsit, sa ii surprind dintisorii Mariei. Doi din trei, dar tot e mai bine decat deloc. 😉

Articole pe aceeasi tema

16 comentarii

  1. Deci , pe bune de nu iti insenineaza orice zi cu tunete si filgere mocuta asta simpatica de strengarita…Io una o vad pe Mariuca numai ca argintul viu , neavand stare sa stea locului decat cand doarme si nici atunci… 😀 Ptiu ca scumpa-i! 🙂

    1. @Ana-Maria, de obicei somul il are adanc… acum presarat cu lacrimute si tipete, dar trecem si peste asta. 😉 Este energica si totusi cuminte. Se joaca non stop, dar daca stai in camera cu ea nu-i trebuie altceva. Ieri am avut o vizita si stateam fiecare pe fotoliul ei, iar ea se juca cu un sarpe de plus sau ne zambea si aplauda; nu incerca sa excaladeze fotoliul sau sa sara dupa el, nu tipa…. Mie sigur nu-mi seamana. 😀

  2. Pupam iepurasul si margelutele .Ce vesela e printesa mica!la cat mai multi dintisori iesiti fara dureri si maraieli si nopti nedormite (asta visam noi,parintii ,din pacate saracii copilasi sunt tare necajiti de dintisorii astia ,tare mi-ar fi placut sa nici nu simta cand apar).

  3. he he, dinţişorii. iată că după atâta aşteptare au apărut! să vă crească mari şi să se înmulţească fără nicio durere!

    1. @Luminita, multumim frumos. …. trebuie insa sa mentionez ca pitica mea nu prea este ca in poze. In poze zambetele par strambaturi, iar ochii reusesc sa ii „prind” numai sasii. 😛 In realitate, nu are nici o problema la ochi ( confirmat medical), rade tot timpul, si are un zambet tare dulce care ti se lipeste de suflet (confirmat de altii)

  4. Vai ce ochioasa suntem si avem dintisori!Sa nu-i fie cu deochi!Se vede ca are o energie….s-o tina tot asa ,voiniceste,sa simta mami si tati ca au copil,ha,ha…Pupam ochisorii si ce-o ma fi….