no. 3

Inca o zi, inca un dintisor! 🙂 Al treilea. De aceasta data aparitia dintisorului nu ne-a mai dat batai de cap. E adevarat ca a fost un pic mai maraita si ca s-a trezit de cateva ori in timpul noptii, dar s-au rezolvat toate cu o mangaiere sau cu redarea suzetei pierdute.

Cum nu am fost in stare sa o surprind pe Maria aratandu-si dintisorii, voi posta o imagine tare draga mie: tatal si fata, dormind amandoi in timp ce pitica trebuia sa faca aerosolii. I-am lasat singuri pret de 2-3 minute, timp in care am spalat niste biberoane, iar la intoarcere, i-am gasit asa.

Nu mai conta ca masca nu ii statea bine pe fetisoara si toata substanta era pulverizata in directii ce nu asigurau o inhalare optima… Cand i-am vazut m-am topit de dragul lor, si nu m-am putut abtine sa nu le fac o poza. Mai are  rost sa mentionez ca nici unul din ei nu a avut nici o reactie la declansarea blitului?? 🙂

PS: astazi vreau sa recomand doua articole (poate ar trebui sa fac asta mai des…): articolul Bogdanei, despre tragedia de la Giulesti – articol ce se incheie cu o veste minunata: doi gemeni ce au supravietuit tragediei au fost crestinati Duminica, si articolul Adelei in care impartaseste un secret celor interesati sa isi printeze fotografiile ieftin si calitativ,

Articole pe aceeasi tema

20 de comentarii

  1. Va felicitam si noi pentru dintisor! Noi suntem acum la maselute si …ce ne mai vaitam…sper ca la voi sa fie bine si sa iasa toti dintisorii usor si fara durere.
    Pupici

    1. @Luminita, multumim frumos. 🙂 … Uf… atat de mult doare… 🙁 Sper, sa nu va mai chinuie atat de rau maselutele si sa iasa pe fond de zambete si voie-buna. 🙂
      Pupam si noi.

    1. @ela, noptile le facem cu randul… insa serviciul este destul de solicitant, raspunderea il incarca de stres, iar presiunea creste exponential cu criza (care, in domeniul auto e departe de a fi la final). 😉 … ah si m-am tinut de capul lui sa isi finalizeze studiile … drept pentru care atat sambata cat si duminica are cursuri… la toate astea se adauga si o mama in spital de aproape 3 luni (cu scurte pauze) …. si ciresica de pe tort (Maria) care ii stoarce si ultima picatura de vlaga.
      … Ne punem speranta in sfarsitul de an… poate asa va avea ocazia de a ajunge la zi cu somnul… nu de alta, dar la sfarsit de ianuarie incepe examenele.