Prima raceala (serioasa) la dublu

Muci, tuse, febra. De ce mi-era frica, nu am scapat. Am bifat prima vizita la medic cu amandoi in calitate de pacienti si am ajuns acasa cu o jumatate de rucsac cu medicamente. Inca nu luam antibiotic si sper sa nu o facem in zilele ce urmeaza.

Plansete, urlete pe fundal de aspirator conectat la batista bebelusului. Seringi dozatoare, nebulizator, doze distincte, tratamente total diferite – pana acum am reusit sa nu le incurc. 😀 Somnuri intrerupte de tuse, plansete si iar plansete. Consolam bolnaviorii si mergem mai departe.

Stiam ca asta ma asteapta… Nu disper. Rad, dar nu e rasul meu. 🙂

Ne „distram” indoor….ca pana Luni nu avem voie sa iesim din casa.

Week-end placut! 😉

Articole pe aceeasi tema

23 de comentarii

  1. sanatate multa tuturor si multa putere! sper sa nu luati pana la urma antibiotic si sa va faceti bine cat mai repede. asteptam vesti bune!

  2. ooof, sanatate multa si sa scapati repede de toti mucisorii:). Da, e inevitabil cand sunt doi…Dar trece si raceala asta.
    Pupici

  3. Multa sanatate! Vor scapa si de raceala asta si vor avea si mai multa energie 🙂 Week-end placut !

    1. @Gabriela Tudor, culmea e ca energia nu le lipseste…. dar ne lipseste noua, celor secerati de raceala lor. Au „picat” prima data copii, apoi barbatii, batranii (stra-bunica) si a venit si randul meu si al mamei.