3Chenes 1618

Pana sa aflu despre campania de give away a Mihaelei nu auzisem de 3Chenes si, recunosc, am inceput sa o folosesc cu o oarecare reticenta… si intarziere, datorita scurtei noastre vacante de la sfarsit de Octombrie – acum aproximativ trei ani, cei de la MyAir au reusit sa imi piarda un bagaj, care a ramas pierdut pana in zilele noastre; tragedia cea mare a fost ca in acel bagaj era intreaga mea comoara de cosmeticale: firme, fite.. tot ce aveam mai drag… dintr-un un scurt calcul pe care l-am facut atunci cand a trebuit sa estimez valoarea bagajului, a reiesit ca in gentuta mea erau peste 1000 de euro. Intamplarea aceasta mi-a fost invatatura de minte si de atunci, imi iau cu mine numai strictul necesar… si eventual produse dupa care sa nu plang prea mult.

Acum sa revenim la 1618-ele nostru! 🙂 Mirosul nu ma incanta, dar nici nu imi repugna…. mi-e intr-un fel neutru. Textura este de vis. 🙂 Nici prea – prea, nici foarte-foarte… este exact cum trebuie o crema sa fie. Se absoarbe foarte repede in piele si nu ingrasa tenul absolut deloc. La prima utilizare am fost cucerita de finetea pe care o da tenului meu, in urma aplicarii. Nu stiu sa spun daca aceasta se datoreaza compusilor sai eco-frendly, sau daca este pur si simplu meritul cremei, deoarece este prima crema eco-frendly pe care o folosesc. Am fost incantata inca de la lecturarea articolului Mihaelei, prin care anunta campania de give away, de faptul ca am ocazia sa imi rasfat tenul cu un produs fara parabeni… de fapt asta m-a si impins sa particip la campanie. Argumemtul decisiv, cu care 1618 m-a cucerit, a fost luminozitatea pe care o da tenului meu, si pe care am observat-o inca din primele zile de utilizare. Nu credeam sa existe un produs care sa imi lumineze tenul atat de mult; tenul meu parca a prins viata din nou. 🙂 … si nici ridurile fine din jurul ochilor (acea nesuferita laba a gastii) nu au ramas neschimbate dupa utilizarea cremei – parca sunt usor mai estompate, iar stralucirea pe care o afiseaza tenul meu, ajuta  mult la estomparea lor… fie ea numai optica.

Recunosc ca review-ul meu nu vine la doua saptamani de la prima utilizare, ci la aproape patru, insa ma bucur ca astfel am putut sa scriu despre atenuarea ridurilor fine, pe care am observat-o la aproape trei saptamani de la utilizare.

Voi folosi cu incredere aceasta crema si pe viitor, mai ales ca este un produs ce nu contine foarte multe chimicale, si, in eventualitatea unei viitoare sarcini, imi va oferi protectie impotriva ridurilor fara a-mi supune tenul unui masiv atac chimic.

Nu am vazut pana acum acest produs in magazine, insa google imi spune ca poate fi gasita in Farmacia Stejara, la pretul de 185 ron/cutie (50 ml). E adevarat ca nu e putin deloc… insa tenul meu spune ca merita. … Ah, e bine de stiut ca aceasta crema poate fi folosita si pe timpul zilei cat si pe timpul noptii, si astfel nu trebuie sa achizitionati cate doua produse concomitent cum recomanda marea majoritate a producatorilor.

Articole pe aceeasi tema

Hot