Incep emotiile

Da, am emotii. Astazi a luat sfarsit aceasta saptamana – a fost o zi tare lunga, care nu parea sa se mai termine, insa am avut parte de activitati demne de un centru spa. 🙂  Sunt tare fericita ca am reusit sa ma spal la cap, sa imi fac manichura si sa ma epilez….  M-am chinuit putin, insa dupa 12 zile in care am stat nespalat la cap, iar pe corp m-am spalat ajutandu-ma de o chiuveta, astazi m-am simtit ca dupa o zi de spa. 🙂 … si ca tacamul sa fie complet, am beneficiat si de un masaj din partea sotului meu. 🙂 Desfatare.

Si dupa asa o desfatare, am primit si o vizita surpriza care mi-a prins tare bine si mi-a ridicat moralul pe culmi dintre cele mai inalte. 😉

Maine incep o noua saptamana cu forte proaspete (si curata! 😛 ), cu incredere, cu determinare dar si cu o lecuta de emotii. Este o saptamana grea, in care organismul meu trebuie sa lupte sa isi recapete functiile normale – mai exact tranzitul intestinal;  in functie de cum evoluez, voi scapa si de sonda pezzer pe care o am in intestin!

O saptamana minunata va doresc tuturor!

Articole pe aceeasi tema

12 comentarii

  1. Mă bucur că vizita noastră şi-a atins scopul! Următoarea, aşa cum am promis, va avea loc la voi acasa, peste max. 2 săptămâni! Pupăm dulce dulce!

  2. Doamne, stiu cum e cant poti sa faci chestii singura, dupa operatie, sau dupa nastere….
    Sa ai o saptamana foarte buna

    1. @sofia, pana la facut chestii singura mai am, insa imi doresc tare mult sa ajungem acasa… chiar daca o sa faca altii chestii in locul meu, dar macar o sa fim acasa. 🙂

  3. Gabi,o saptamana usoara iti doresc,sa te refaci repede,repede.Ma bucur ca esti bine cu moralul,asta-i calea cea mai dreapta spre vindecarea fizica.Te pupacesc cu drag.
    P.S.:Vladimir ce face?o poza cu el?

    1. @Mirela, am numai 3 poze cu el… facute de altii – nu le dau voie sa ii facem poze cu blitz iar la ei acolo nu e lumina buna deloc…. Promit ca atunci cand o sa ajungem acasa o sa impanzesc blogul cu pozele lui si ale Mariei. 🙂
      pup si eu! 😉

  4. Ma bucur ca ai reusit sa faci toate cele enumerate si sa te simti bine.E un pas in plus,cu cat te simti mai bine,cu atat iti revii mai repede.Sa ai o saptamana usoara,care zboara repede,cu evenimente fericite si tot ce-ti mai doresti.Pupici multi.