Giveaway BodyBebe

Ziua 1 – Giveaway BodyBebeΒ πŸ™‚

Pe scurt, ca ma prinde 21:00 si nu sunt gata cu postarea:

– se castiga o salopeta BodyBebe – din orice colectie doriti, masura pe care o doriti – in limita stocului disponibil.

– castigatorul va fi tras la sorti cu ajutorul random.org

– poate participa oricine da like paginii noastre de facebook, da like pagini sponsorului si sheruieste aceasta postare pe facebook. Cei care nu detin cont de facebook pot recomanda postarea altor trei prieteni, prin intermediul formularului integrat (sper sa functioneze, ca e prima data cand folosesc platforma konkursuri)

– inscrierile se fac prin comentariu la aceasta postare, care trebuie sa contina numele cu care ati dat like-urile si share-ul

– inscrierile incep acum si se termina peste 3 zile, adica pe 16 Octombrie 2011 la ora 23:59:59.

Bafta!

Articole pe aceeasi tema

121 de comentarii

  1. Am like cu raissa9999. Ar fi foarte dragut sa-i daruiesc nepotelului o salopeta, sunt haioase.

  2. Buna seara!
    Prima impresie a fost c-am ajuns prea tarziu dar…nu!!! hai ca poate avem noroc!!!
    La pagina cojocarilor era dat like (cu numele AncuΕ£a Burtea), am dat like si la pagina sponsorului (cu acelasi nume πŸ™‚ ) !!!
    Multumim de concurs! πŸ™‚

  3. Simpatic concursul. Pagina ta o aveam cu „like”, am dat si la pagina sponsorului like si share la postare. Prind si eu in loc intre ultimii veniti? Ana Tabeica e numele de pe fb

  4. gata…am facut ce scria ca trebuie facut…dar in plus cred ca voi comanda niste produse…de la sponsor….buna initiativa

  5. Am dat LIKE …nu prea am incredere in concursurile astea dar am dat like…produsele par a fi super…vreau sa cred ca asa sunt…like

  6. am dat si eu like tot mai demult ambelor pagini si am dat share la giveaway cu numele florentina simon

  7. Am dat like, am dat share, cu numele Cristina Dumitru, am uitat sa lasam mesaj πŸ™‚

  8. probabil sunt singura persoana care nu are facebook, dar as vrea sa particip la concurs..doar ca nu prea am inteles unde e formularul prin care pot da share daca nu am facebook…ma ajutati?
    multumesc

    1. @Ioana Cristea, nu e… nu stiu de ce, dar nu am reusit sa integrez fomularul de platforma konkursuri.ro… da un mail la 3 persoane si pune-ma in CC – cojocarii.blog[at]gmail.com apoi revino cu un comentariu in care imi spui numele contului de e-mail de pe care ai trimis… ca sa ti se loce numar de inscriere la extragere ( sunt alocate in ordinea comentariilor)

  9. Sunt eu Ioana Csaki :D.Am dat like da io pagina voastra si aia de la bodybebe le-am „like” mai demult :d.Va pupam si body-urile de la ei sunt superfaine.

  10. Sponsorului i-am dat like de mult, adica inaintea concursului. Cojocarilor de si mai mult. „Infractiunile” au fost comise sub numele de Cristina Ologeanu. Se pune daca am dat like acum o mie si nu mai stiu cati ani? nu de alta, dar imi plac LA NEBUNIE hainutele lor (m-am convins de calitate dupa ce le-am vazut pe fii-ta). Pupam.
    Suntem acasa, la ai mei, ceva mai bine (alexia si tibi) eu sunt praf…

  11. Am dat si eu like si share, o sa apar cu Preda Monica:D
    pentru ca imi plac hainutele celor de la BodyBebe si pentru ca abia astept sa il putem imbraca si pe puiul nostru cu ele, cu sau fara premiu:P

  12. Am dat toate like-urile necesare, sper ca am facut bine. Ne inscriem si noi, Petronela Petro.

  13. Hmmm oare avem sanse si daca vor fi cateva sute de participanti? πŸ˜€

    Am dat like mai demult la voi, de cateva zile la BodyBebe. Deci mai ramane sa dau doar share la acest articol… Done!

    Sa vina tatuajul la mineeee! :))
    Raluca Donciu.

    1. @raluca, au, normal!! πŸ˜€ .. doar ca nu am mai auzit pana la tine o mama de baieti sa laude body-urile cu margele πŸ˜› … nu ar fi ceva rau… ca la varste d’astea saracii nici nu constientizeaza cu ce ii imbracam πŸ™‚

  14. Si eu ma inscriu cu drag in concurs pentru ca mi se pare o idee minunata iar produsele celor de la BodyBebe m-au surprins in cel mai placut mod datorita ingeniozitatii si creativitatii celor ce stau in spatele acestui proiect. Like aveam deja dat pentru ambele pagini si acum poti vedea pe wall-ul meu share-uita informatia despre concurs. Te pup. Ramona Zarnescu

      1. @g.cojocaru, Dar noi ne-am comandat deja de ceva vreme produsele, le-am si purtat, n-am avut vreme sa ne pozam in ele, dar cu prima ocazie il fac si eu pe Costin fotomodel in haine Bodybebe.:)

  15. Buna ,
    Like-urile exista , share exista , numele de pe facebook Gabriela Tudor.O noapte frumoasa !

  16. Iaca, am dat like din convingere, chiar imi plac body-urile cu margele, m-am simtit putin ignorata cand am vazut ca o multime de blogerite au primit cadou si noi nu. Eh, lasa, adevarul e ca nu tin neaparat sa am asa trafic pe blog incat sa contez la faze din astea:)

    1. @raluca, banuiesc ca iti plac sa le vezi… nu pentru flacaii tai, nu? πŸ˜› … Nu stiu care au fost criteriile de acordare, insa cred ca a contat si faptul ca ati lipsit din online in perioada in care s-au trimis cadourile….
      Bafta la tragerea la sorti! πŸ˜‰

  17. Buna seara…super concurs…deja aveam pe FB „like” ambele pagini sub numele Adina Vladoiu. La fel si acest articol este pe pagina mea de FB.