In viteza

Timpul trece pe langa mine si nu stiu cum zboara…. totul se petrece cu o viteza fantastica: vaccinul de 6 luni al lui Vladimir, manifestarile durerilor cauzate de eruptia dentara, Maria care l-a luat pe NU in brate si care trece printr-o faza extrem de „maraita”, iesirile zilnice la locurile de joaca indoor, diversificarea lui Vladimir, enigmele medicale ale Mariei care o fac sa fie deranjata la stomac, cu intermitente, de la sfarsitul lui Decembrie (copro-urile sunt perfecte), formalitatile pentru prelungirea CIC-ului si bataile de cap datorate viziunilor diferite de interpretare a legii. Urmeaza examenele lui Sorin…

Simt ca nu mai am timp sa respir. Ma simt ca intr-un carusel. Am ametit si nu pot sa cobor. Incerc sa ma linistesc, dar nu reusesc… Sorin e prizonierul caruselului de mult mai mult timp decat mine…. dar suporta. Inca.

Articole pe aceeasi tema

20 de comentarii

  1. Sanatate Marie, multa putere de a rezista lui Vladimir cu dintisorii si diversificarea (prietenii stiu de ce πŸ˜‰ , iar tie si sotului …sanatate si putere sa puteti mentine viteza . Suntem alaturi de voi si va tinem pumnii!

  2. Daca trec in viteza partile bune, merg si cele stresante laolalta ….
    Te descurci. In opinia mea de fiinta egoista care deocamdata n-are de gand sa cloceasca, tu esti mama perfecta.
    Si nu spun asta ironic ci tu stii…..in acelsi mod in care scriu…….Sincer

  3. sanatate Mariei, sper sa ii dati de capat.
    in rest, mai bine sa treaca timpul asa si nu altfel :). o sa treaca muuulti ani pana cand timpul se va scurge din nou incet. si probabil ca si atunci o sa ne dorim contrariul πŸ™‚

  4. Iti tin pumnii sa treaca repede perioada aceasta agitata si sa va linistiti, sa va bucurati de lucrurile cele mai importante si mai mici din viata noastra:)

  5. Da, recunosc sentimentul, din pacate…mai e asa putin si o sa-mi vad copilul doar seara si in week-end, printre tot felul de comisioane si activitati casnice…(((

  6. Curaj! Si eu am patit-o cu Ana cu probleme digestive. Dupa multe alergaturi pe la doctori, am aflat ca avea candida intestinala. S-a rezolvat cu o cura de cateva luni de probiotice. Poti sa incerci. Nu sunt nocive.

  7. Toate acestea se intampla pentru a putea aprecia linistea coborarii aunci cand o vei face! Altfel viata ar trece pe langa tine plat si nu ti-ai da seama cate lucruri ti se intampla in fiecare zi! Ha!

  8. Trage aer in piept, privirea inainte si fi optimista! E o perioada mai grea dar va fi bine . Gandeste-te ce minunti sunt copii si ce sot minunat ai. Si o sa poti!Te pup!