Social Media for Parents; a fost!

Felicitari, Evensys! Felicitari tuturor vorbitorilor! 🙂

V-ati ridicat la inlatimea asteparilor cu totii! 🙂 … dar trebuie sa recunosc ca am apreciat in mod deosebit prezentarile Irinei Petrea, a Monicai Jitariuc, a Otiliei, a Bogdanei (pe care o felicit ca a reusit sa faca fata desi se vedea ca era coplesita de emotii), a lui Mihai ( pe care il felicita ca a reusit sa isi invinga emotiile si a avut o prezentare demna de a unui lider in nisa pe care o reprezinta UrbanKid), a lui ta-su (caruia ii acord merite deosebite pentru felul in care a reusit sa „manipuleze” emotiile celor din sala, prin sinceritate si transparenta totala), a profesionistului Alexandru Negrea si, nu in ultimul rand a Adei… care a avut parte de o prezentare bine structurata a blogului propriu, desi aceasta nu se regasea in program.

.. Ah, si tot Adei ii multumesc pentru linkul catre transmisia live. 🙂 … ma asteptam, sincer, sa fie popularizat mai mult.

Felicitari, Cristian Manafu pentru inca o conferinta realizata cu succes!

Mi-ar placea tare mult sa intru in posesia prezentarilor care au rulat in timpul conferintei. Aveti cumva idee daca este posibil?

 

Articole pe aceeasi tema

6 comentarii

    1. @Mihai, merci de link. .. si daca consideri exagerat ca mi s-a parut ca la inceput ai avut emotii dar pe parcurs ai reusit sa le invingi si ai livrat o prezentare foarte-foarte buna.. imi pare rau.. dar asta a fost impresia mea. 🙂